Trash to Treasure ... Handledning

Trash to Treasure … Handledning

Igår laddade jag upp mitt inlägg på Vintage Indie för ett DIY-makeover-projekt som jag nyligen avslutade. Tack än en gång till Gabreial för att bjuda in mig. Du kan kontrollera det här. Men jag ville också publicera det här på papperstygn … Så här är det:

När jag började tänka på vad jag kunde göra för det här inlägget gick jag runt huset några gånger för att plocka upp några godsaker, och allt jag tycktes hitta var husfärg och en tandborstehållare i trä. Jag tyckte inte riktigt om behållarens utseende så jag tänkte ge mig en liten makeover.

Jag bestämde mig för att göra den till en modern vas eftersom jag inte behövde en snygg tandborstehållare (på allvar, vad tänkte jag när jag köpte den där saken). Du kan också skapa en med bara några få förnödenheter: träbehållare, hushållsfärg, sandpapper, pensel och litet glas. Så hur gör du det?

Steg 1: Gnid träbehållaren väl med sandpapper och torka sedan av den. När du är klar är du redo att börja måla. Jag målade hela biten (inifrån och ut) vit.

Steg 2: När det första skiktet är torrt, applicera ytterligare ett lager på hela ytan. Om ditt färgjobb ser lite klumpigt ut, klappa ner det med lite mer sandpapper och fortsätt sedan till ett annat lager färg.

Steg 3: När du är klar är du redo att välja en kontrasterande färg för detaljområdena. Om din träbehållare inte har några graverade detaljer kan du måla ett blad- eller blommotiv för att få samma utseende. Jag skulle göra ett par lager av detta.

Steg 4: Vi är nästan färdiga, men eftersom vi skapar en vas och träet är poröst är det inte precis en fantastisk vas på egen hand. Så nu är det dags att hitta ett litet glas som du kan passa inuti öppningen. Det visar sig att jag har enKlassisk glas juice som passar perfekt! Skjut in den i öppningen, fyll den med vatten så är du redo för några blommor.

Det är det för denna DIY. Jag har mer på vingarna för nästa vecka som jag ser fram emot att lägga upp. Fram till dess kan du kolla in tidigare självstudier om pappersöm här.