estadisticas web Skip to content

Topptips för att få din manikyr att hålla

Imaxtree

Vi har alla varit där. Stå på tunnelbanan eller sitt i ett möte när ett irriterande chip fångar ditt öga. Polska kan vara vackra, men vi vet alla Livet kommer i vägen för att ha en perfekt manikyr i mer än några dagar. Lyckligtvis finns tröst i förebyggande åtgärder och vi har till och med några knep som kan hjälpa dig att förlänga din manikyr för de extra dagarna.

Imaxtree

Imaxtree

Rena naglar är glada naglar

Som med allt är en bra grund nyckeln till att hålla din manikyr på plats. Varje självrespekt manikyr kommer att berätta att nagel- och nagelbandets hälsa har en enorm inverkan på din övergripande manikyr. Som sagt, precis innan målning är inte den bästa tiden att bli nöjd med nagelbensolja. En nyckelfaktor för att få din manikyr att klibba börjar med en ren, torr nagel. Om du letar efter en supermjuk foundation, prova lite nagellackborttagare på en pappershandduk innan du börjar.

Håll dig lugn

Det kan verka föråldrat att hålla polermedel i kylen, men det fungerar! Värme är fienden till din manikyr. När emaljen blir för varm kan den melankolisk och svårt att applicera. Att hålla den fräsch ger den en mjukare finish och hjälper din manikyr att hålla längre totalt sett.

Glöm inte tipsen

Överdraget är ett mycket viktigt steg i manikyrprocessen, men många av oss glömmer bort ett viktigt område. Spetsen, eller den fria kanten, är ett område som ofta förbises. Genom att applicera en ytbeläggning på nagelspetsen förseglar du polermedel och stoppar därför sprickor och flisor innan de börjar. Ett tunt ytskikt med några dagars mellanrum kan också hjälpa till att hålla sprickor i schack utan att lägga onödiga lager polermedel.

Timing är allt

Det kan verka dumt, men tänk på din omgivning innan du börjar manikyr hemma. Har du redan ätit middag? Tog du en dusch Är du på väg att lägga dig? Alla dessa saker kan påverka din manikyr mer än du tror. Som vi nämnde ovan kan värme påverka din manikyrs livslängd, därför röstade vi för att undvika omedelbar dusch. På samma sätt har vi alla haft tider när vi trodde att polisen bara var torr för att vakna med fläckar och bladmärken på morgonen. Försök att låta polska torka så bra som möjligt innan du utsätter den för värme eller fukt. Detta ger dig den bästa chansen att lyckas.

Triplett

Chips är oundvikliga. Ledsen att säga, men oavsett hur cool din polermedel är, hur försiktig du är med dina handskar eller hur många gånger du fyller i dem, så småningom måste du ta av dig den. Om du befinner dig i en situation där det inte är möjligt, som att resa eller åka till ett viktigt datum eller middag, kan du hitta en snabb lösning i det ständigt trendiga landet med nagelkonst. En snabb ombre kan spara dina generade naglar. Bli inte galen, välj bara en kompletterande färg och måla över den nedre tredjedelen av nageln. Det kommer inte att vara perfekt, men det kommer definitivt att hålla hela natten.

Relaterat: Hur du håller din pedikyr fräsch i sommar