estadisticas web Skip to content

Topp 9 viktiga hårvårdslinjer för lockigt till lockigt hår

Topp 9 viktiga hårvårdslinjer för lockigt till lockigt hår

Lockigt och lockigt hår behöver speciell behandling och supernärande fuktgivare. Vår journalist Karen Hill kommer att dela med sig av sin positiva erfarenhet av att prova olika hårvårdslinjer. Läs vidare och hitta nya sätt att få friska, glänsande lockar!

hårvårdslinjer för lockigt hår

Alla med tätt lindade spolar vet att du inte bara kan plocka upp någon hårprodukt. Många schampon innehåller ingredienser som är skadliga för håret, såsom sulfater. Sulfater är en typ av tvättmedel som tar bort smuts och smuts. Det kan vara fantastiskt om du är benägen för oljiga lås, men det är vanligtvis inte fallet med de flesta med lockigt hår. För många kemikalier i ditt schampo kan torka ut. Du behöver produkter som är packade med naturliga ingredienser som ger din man stor fukt och glans. Den här listan kommer säkert att vägleda dig i rätt riktning för de lösningar du behöver.

# 1: kinky lockigt

Kinky Curly skapar en serie produkter som är bra för allt från strandvågor till lockigt hår. Dess lätta formel är gjord av ingredienser som organiskt mangoextrakt, aloe vera och mandarinextrakt. Så det luktar inte bara bra, det är lätt på ditt hår. Deras Come Clean-schampo bryter verkligen ned all uppbyggnad av produkter och naturligt producerade oljor, medan Knot-Today Leave-In Conditioner tar bort alla trassel från håret. Avsluta din tvätt med deras Curling Custard, som är en gel som är utformad för att definiera ditt lockmönster. Fungerar bäst på super lockigt hår, samtidigt som det erbjuder en Spiral Spritz designad för lösare lockar.

kinky lockigt

# 2: Organix

Utan tvekan har du sett dessa avlånga schampo- och balsamburkar som finns i ett pulserande utbud av färger. Varje färg representerar en linje med olika oljor eller vitaminer, vare sig det är keratinolja för att stärka håret eller kokosnötolja för att kontrollera frizz. Varje linje har också ett medföljande hårserum eller smör som du kan använda för daglig hydrering. Medan detta varumärke använder sulfater, kompenserar det stora antalet bra för dig ingredienser. Som en bonus testar de inte sina produkter på djur.

organix

# 3: Shea Moisture

Shea Moisture är känt för sin mångsidiga serie specialiserade lösningar för alla hårtyper; hennes lockiga hårlinjer är helt enkelt gudomliga. Varumärkets webbplats skryter med rätta att “vi tillverkar mer än 150 produkter för alla typer av normalitet.” Eftersom produkterna är gjorda med naturliga ingredienser som sheasmör, bamburot och banan, kommer de säkert att ge näring åt dina lås. Deras jamaicanska Black Castor Strengthen, Leave-In & Restore-linje är en personlig favorit som är extremt krämig och återfuktande.

shea fukt

# 4: Ors

Varumärket infunderar de flesta av sina produkter med olivolja, du vet att detta material har förmågan att fylla på torrare hår. För mindre än $ 6 per flaska kan du få den otroligt rika oljefuktande hårkrämen. Det är fantastiskt att massera håret varje kväll före sänggåendet, så att du vaknar upp till friska lockar. Dess kantkontroll är också utmärkt för att tämja irriterande lösa insekter.

hårbehandling

# 5: Fröken Jessie

Fröken Jessie är fantastisk eftersom de också har en produkt för alla typer av lockar. Deras Quick Curls är bra för att definiera lösare bob-mönster, medan deras Curly Pudding är ett krämigt under för att definiera de kinkiest lockarna. Produkterna skapar nästan noll frizz. Miss Jessie’s är fri från sulfater, paragoner, DEA (superraffinerad hård olja härrörande från kokosnöt), ftalater, djurförsök och animaliska biprodukter. Vissa människor kan invända mot införandet av mineralolja, vilket kan ha torkande effekter på vissa hårtyper. Men de erbjuder många lösningar som djupt återfuktar dina lås; så oroa dig inte.

Miss Jessies hårbehandling

# 6: Ouidad

Upp till $ 55 för en flaska schampo är Ouidad utan tvekan det dyraste varumärket på listan. Men med produkter laddade med kokosnötolja, avokadoolja, druvkärnolja, maturasmör och mer är de verkligen värda det höga priset. Dessa hårvårdslösningar slappnar av locket nog för att minska krympning och krusning. Ouidad gör ditt hår mjukare än du trodde var möjligt. Deras fyra huvudsamlingar är Playful Curl för lösare lockar, VitaCurl för ett klassiskt lockigt utseende, Curl Quencher för tätare lockar och Curl Immersion för lockiga lockar. De gör resesatser som kommer med fyra miniatyrföremål som är bra att prova först om du inte är redo att förbinda dig till den rejäla prislappen. Ouidad kan vanligtvis hittas på din lokala Ulta eller Sephora.

ouity

# 7: VO5

Det kan ha sulfater och kemikalier, men naturforskare förlitar sig på VO5. För mindre än $ 5 för schampo och balsam måste du prova varumärket. Deras produkter är ofta laddade med vitaminer som E, H, C, B5 och B3, så de kommer säkert att ge näring åt ditt hår. Du kan även köpa deras balsam för att tvätta håret under veckan för en extra boost av näring. Lösningarna är lite tunna, så de håller inte så länge som deras dyrare konkurrenter, men de är lätta att byta ut.

vo5

# 8: Cantu sheasmör

Fyllt med naturligt framställda ingredienser har Cantu Shea Butter-linjen de produkter du behöver för att släcka dina lockar. Dess Comeback Curl är precis vad du behöver för att spruta din man på morgonen för att återuppliva dina spolar. Twist & Lock Moisturizing Gel är perfekt för dig som gungar eller snurrar, för att ge lite fukt och eliminera frizz. Även om du har rakt hår kommer all näring från dess sheasmörinfunderade ingredienser att behandla ditt hår med den respekt det förtjänar.

kantu hårfäste

# 9: lockar

Krullar är utan tvekan de bästa luktande produkterna, vilket inte alltid är lätt att berätta när man köper förseglade flaskor. Hans Blueberry Bliss-samling luktar som karamell. Även om alla deras andra linjer har underbara fruktiga dofter, är de också fantastiska för att ge fukt och glans. Curl Control Jelly är perfekt för att lägga till den önskade definitionen i dina lockar, medan Lavish Curls Daily Moisturizer är allt du behöver innan du går ut på morgonen.

kinesiska

Alla dessa produkter är underbara att mixa och matcha eller så kan du välja bara ett av dina favoritmärken. Ta reda på vad som ger ditt hår mer definition, vitalitet och glans. Oroa dig inte, de är lätta att hitta. Med undantag för Ouidad kan du köpa alla dessa i butiker som Target, CVS, Walgreens eller din lokala livsmedelsbutik. Du kommer säkerligen att se fortsatt hälsa eller förbättringar i ditt hår om du håller dig till dessa märken.