Maquillaje

Topp 5 YouTube Beauty Experts

College mode

Smink

Bildens författare

Har du någonsin blivit uttråkad av din skönhet eller är du osäker på hur du ska bära håret? Eller har du någonsin velat veta om en ny produkt verkligen fungerar innan du köper den? Om något av det förra är sant, eller om du bara gillar hår och smink, är YouTube en utmärkt resurs för både svar på dina skönhetsfrågor och underhållning.

Är du inte säker på var du ska börja? Detta inlägg belyser Fem av de bästa och ljusaste stjärnorna i världen med YouTube-skönhet– Dessa underbara damer kommer att ge makeuphandledning, produktrecensioner och stylingprocedurer, allt i form av vloggar. Tänk på dem som dina nya supersnabba och skönhetsmedvetna vänner!

*

Michelle Phan (MichellePhan)

Michelle Phan på Youtube

Michelle Phan är en av YouTubes mest kända skönhetspersoner. Hennes videor är extremt professionella och perfekt redigerade och fokuserar nästan uteslutande på smink. Michelles tips och handledning varierar från grunderna, som ett friskt fem minuters ansikte, till det specifika och vilda, som hennes Lady GaGa-inspirerade transformation. Om du undrar vilken smink du ska ha för den speciella händelsen, kolla in Michelles kanal. Du har antagligen en video! Och han får extra poäng för sin lugnande röst!

Utvalda videor: Handledning för makeup för flygplan, Makeup för glasögon, Lady GaGas pokerhandledning för poker.

*

Elle fågel (AllThatGlitters21)

Allthatglitters21 på Youtube

Elles kanal är mycket fokuserad på skönhet. Prata om smink, skönhetsprodukter och nagellack. Det bästa med Elle är att utseendet hon har på kanalen sträcker sig från experimentell och knäpp (tänk på regnbåge och smaragdögonskugga!) Till neutral och elegant. Hans senaste video är den perfekta introduktionen till sommaren: en handledning för strandbål. Elles kanal är full av praktiska och relevanta råd, perfekt för alla college-tjejer.

Utvalda videor: Tillbaka till klassutseende, produkter jag är ledsen att jag köpte, Color Mania – Bright Rainbow Eyes.

*

Samantha Maria (BeautyCrush)

BeautyCrush på Youtube

Det finns bara ett ord att beskriva Samantha Maria, aka Beauty Crush: bedårande. Från hennes brittiska accent till hennes söta och bubblande personlighet kommer Samantha och hennes videor att tilltala dig! Även om hon definitivt är en skönhetsexpert är hennes kanal väldigt varierad när det gäller innehåll. Sam lär dig hur man sminkar sig som några av dagens hetaste kändisar; hennes videor är alltid uppdaterade och trendiga, vanligtvis inklusive musikvideoutseende, men hon berör också modetrender, frisyrer och produktrecensioner.

Utvalda videor: Hur man gör: Foundation, Contour & Highlight, Rihanna Series – “Hard” Video Makeup Tutorial, Få ganska snabba tips.

*

Imogen (FoxyLocks-tillägg)

FoxyLocksExtensions på YouTube

Inte överraskande har Imogen of Foxy Locks Extensions en mängd hårhandledning på sina YouTube-videor. Imogen säljer sin egen serie hårförlängningar online, så det finns en mängd videor om hur man kan klippa, ta hand om och utforma förlängningar och långt hår. Längtar du efter de lösa och glamorösa vågorna från Blake Lively? Imogen har en handledning om hur man får håret och sminken av Blake, liksom andra kändisar, att se perfekt ut. Men det handlar inte bara om hår! FoxyLocksExtensions-kanalen har också videor om nagelvård och design.

Utvalda videor: Hur man odlar, tar hand om och målar naglarna, mina hårvårdshemligheter, tips och produkter, snabb och enkel hårhandledning för ensamstående kvinnor från Beyonce.

*

Trish (BritPopPrincess)

BritPopPrincess på Youtube

Trishs kanal är mer fokuserad på mode än de tidigare guruerna på den här listan, men hennes råd är lika ovärderliga. Hon erbjuder fortfarande arkiverade handledning om hår och smink, men hon ger också specifika moderåd och tittar på sin bedårande garderob. Om du vill ha några nya idéer om hur du sätter ihop kläder, förslag på vad du ska ha på evenemang eller bara vill kolla in några icke-amerikanska modetrender, vänd dig till BritPopPrincess!

Utvalda videor: Hudvårdsprogram – mörka fläckar, torr hud, mindre är mer!, Primark Shopping: 7 stora tips, trendiga utseende för små bröst.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritstjärnor på YouTube? Var de med i den här listan? Var får du dina skönhetstips? Låt oss veta med en kommentar!