Los mejores productos de maquillaje de culto que merecen la publicidad: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (AKA UDPP)

Topp 5 Cult Beauty Products som verkligen förtjänar hypen

College mode

Du vet att du har hört talas om dem – samma få skönhetsprodukter som alltid dyker upp i modetidningar, får fantastiska recensioner online och kanske till och med räknar några av dina vänner som evangelisationsfans. Men om du någonsin har provat några av dessa kultprodukter för dig själv, vet du förmodligen att hype ibland är just det: hype. (Maybelline Great Lash Mascara kommer att tänka på!) Dessa kultprodukter fungerar tyvärr inte alltid lika bra som deras rykte antyder.

Men ibland lever dessa kultprodukter verkligen upp till dina egna förväntningar, och de gör verkligen mirakel! Är du nyfiken på att veta vilka som verkligen är värda det? Här är de fem bästa skönhetsprodukterna som förtjänar all hype de får.

1. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Toppkult makeupprodukter som förtjänar publicitet: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (AKA UDPP)

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – $ 20 på Sephora

Denna produkt är ett måste om du bär eyeliner eller skugga dagligen; det håller din ögonmakeup på plats och ser felfri ut hela dagen.

I själva verket stannade jag borta från den här produkten LÅNGT eftersom jag inte trodde att något kunde hindra ögonskuggan från att skrynklas på mina oljiga lock, men det är helt sant. Jag blev ärligt överraskad första gången jag försökte det, och sedan dess har jag blivit totalt. Den här produkten är verkligen icke förhandlingsbar – om du vill att din ögonmakeup ska se fantastisk ut och KEEP ser fantastisk ut, är det en produkt du bör investera i.

2. Rosebud salva

Bästa kultskönhetsprodukter genom tiderna: Rosebud Salve

Rosebud Perfume Co. Rosebud Salve – $ 6 på Sephora

Rosebud Salve är en mirakelläppsprodukt som gör att även de mest nariga läpparna känns fylliga och mjuka hela dagen. Den kommer i en söt vintage-tenn och det luktar fantastiskt. Ännu bättre? Det kostar bara 6 dollar för ett stort badkar som håller i flera månader. Medan Chapstick och Carmex inte fungerar för mina vinterklappade läppar, svär jag vid Rosebud Salve året runt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan det – ingen annan läppbalsam kommer nära.

3. Shu Uemura Eyelash Curler

Toppkult skönhetsprodukter som förtjänar publicitet: Shu Uemura Eyelash Curler

Shu Uemura Eyelash Curler – $ 21 på Shu Uemura

Säg vad du vill om andra ögonfransrullar, men det finns inte en som slår Shu. Kanske beror det på de speciellt böjda dynorna eller den ergonomiska designen, men jag har fått märkbart bättre resultat med detta locktång jämfört med de apoteksmärken jag har provat.

Ja, $ 19 är mycket för en ögonfransrullare, men det är värt det eftersom du kommer att använda det varje dag och det gör verkligen en enorm skillnad i hur dina ögon ser ut. Du tror inte mig? Se detta före och efter för att förstå varför ögonfransar är så viktiga.

4. Batiste torrschampo

Bästa kultskönhetsprodukter som förtjänar hype: Batiste Blush Dry Shampoo

Batiste Blush Dry Shampoo – $ 5,99 på Target

Om du någonsin har vaknat med 5 minuter för att göra dig redo för lektionen och ingen tid att duscha behöver du Batiste Dry Shampoo!

Torrschampo är den bästa tidsbesparande hårprodukten för tjejer på språng och fungerar som en charm för att ta bort feta rötter från håret och lämna lås ny doftande. För $ 5,99 är Batistes torrschampo ganska överkomligt och därför värt tiden det kommer att spara dig på morgonen. Som en bonus innehåller den inte skadliga kemikalier som talk.

5. Tweezerman pincett

De bästa kult-skönhetsprodukterna som förtjänar hype: Tweezerman-pincett

Tweezerman Slant Tweezers – $ 23 på Ulta

Jag vet att vissa tror att alla pincetter är desamma, men de gör verkligen skillnad. Vid $ 20 är Tweezermans definitivt dyra, men de är värda det eftersom de sänker vaxtiden på hälften. Försök inte längre ta tag i håret, oroa dig för att en pincett glider, eller försök mer än en gång att plocka samma hår. Tweezerman får hår utan att misslyckas, varje gång. Ännu bättre, dessa pincetter är SÅ söta i din sminkväska.

Vad tycker du?

Finns det kultskönhetsprodukter i din repertoar? Vilka kultprodukter tycker du förtjänar din publicitet? Vilka kultprodukter är INTE värda att prova enligt din åsikt? Tala i kommentarerna!