College Fashion

Topp 15 bästa frisyrer för Sorority Rush | Sorority Rush Frisyrguide 2020

College mode

Idag delar jag de bästa sorority-frisyrerna för att du ska kunna rekrytera med stil.

Systerskapsfeber är en rolig och spännande tid, men det kan också ge stress och oro. Till exempel, under en rusning måste du alltid se till att du ser bäst ut för att göra ett bra första intryck.

Att bestämma hur man ska sminka, vilka kläder man ska ha och vad man ska packa i väskan är bara några av de många sakerna du måste ta itu med när du förbereder dig för rusningen.

Du behöver dock inte oroa dig för ditt hår eftersom det här inlägget visar dig 15 av de bästa sorority-frisyrerna, så ditt hår kommer alltid att se felfritt ut under sorority-rusningen.

1. Tillbehör låg hästsvans

Återskapa denna frisyr:

Det här är en helt underbar sorority-frisyr – det är det en fin version av din grundläggande låga hästsvans.

Om du lägger till ett tillbehör, som det här utsmyckade huvudbandet, till en låg hästsvansfrisyr, ser du till att ditt hår ser rusat ut.

Det finns så många söta huvudbonader där ute (en enkel sökning på Amazon ger hundratals), så du är säker på att du kan hitta en som matchar ditt utseende.

2. Stift

Återskapa denna frisyr:

Barrettes var alla ilska år sedan och börjar nu göra en comeback. Systerskapsfeber är den perfekta tiden att snäppa upp barrettarna eller köpa några söta att lägga till i håret.

En nål är det perfekta sättet att krydda vilken vintage-frisyr som helst – och det tar två sekunder att lägga till ditt utseende.

Det finns så många snygga barrettar du kan köpa som också visar lite av din personlighet.

Att bära en barrette är också ett utmärkt alternativ i en rusning eftersom det kommer att hålla håret ur ansiktet.

3. Stökigt uppdatering med huvudband

Återskapa denna frisyr:

Pannband gör också comeback, har du inte hört det?

Du kan köpa super söta pannband för billig och samordna dem enkelt med var och en av dina brådskande kläder.

En annan stor fördel med denna frisyr är att du inte behöver oroa dig för att styla håret i bråttom. Pannbandet håller all din stil på plats.

4. Medium Curly Updo

Återskapa denna frisyr:

Om du vill bära håret under rusningen är den halva uppdateringen ett sött sätt att forma håret på.

Den här frisyren är inte bara ett bra sätt att kunna styla håret medan du sviker det, du kan också välja att lägga till några lockar i håret för att göra stylingen ännu roligare.

Du behöver ett lockjärn för att lägga till lockar – Vår favorit hela tiden är den här från GHD (lockar håller i dagar och dagar!), Men på en budget är den här också bra.

5. Vik runt hästsvansen

Återskapa denna frisyr:

Wrap hästsvans är ett roligt sätt att utforma den klassiska hästsvans stilen.

Du kan välja att bära din hästsvans låg eller hög för att hitta det perfekta hästsvansutseendet för dig. Det eliminerar också problemet med att huvudbandet fastnar i håret.

Få den här taggiga frisyren i veckan genom att slå en sträng runt din hästsvans och sedan med en hårnål för att säkra den till botten av ponnyn.

6. Hög uppdatering

Om du vill göra en uppdatering för rusningen är den här röriga uppdateringen med hög bulle perfekt.

Det fungerar oavsett vilken typ av hår du har och är lätt att forma, så du behöver inte oroa dig för att spendera så mycket tid på håret medan du gör dig redo. Vrid bara håret och säkra det med stift. (Denna handledning ser också på en liknande stil.)

Denna bulle ser också super söt ut om du gör flätan som du ser ovan (vilket är fantastiskt för naturligt hår). Om du vill ha ett stökigare utseende kan du också dra hårsträngarna framåt för att hänga dem längs ansikten.

7. Hög hästsvans med Scrunchie Bow

Återskapa denna frisyr:

Ett annat hårtillbehör som har kommit tillbaka till mode genom åren är scrunchie.

Om du letar efter en mer avslappnad sorority-frisyr, Att bära en scrunchie för en hög hästsvans är perfekt och kunde inte vara enklare.

Det är supersnabbt och enkelt. Dessutom kan du lägga till lite personlighet i din frisyr genom att välja en speciell scrunchie – jag har sett en hel del tjejer på mitt campus gunga de med bullar.

8. Flätad låg bulle

Återskapa denna frisyr:

En hög bulle är inte bara en söt frisyr, det är det den låga bulle är också super söt.

Du kan till och med krydda det här utseendet genom att lägga till flätor i håret, liknande den som ses ovan.

Om du vill få ännu mer glam, lägg till ett par hårklämmor som de som ses ovan. De gör definitivt ett uttalande.

9. Låg hästsvans med fläta

För dem som vill sätta håret i en låg hästsvans är flätor också ett bra sätt att införliva något nytt i låga hästsvansfrisyrer.

För att få det här utseendet, fläta ett avsnitt som börjar längst upp på huvudet och säkra det halvvägs med en ren elastik. Samla sedan håret i en hästsvans.

Du kan också välja att låta håret vara naturligt, rakt eller till och med lägga till lockar så att det ser bra ut med alla kläder.

10. Halv uppdatering med fläta

Om du är någon som älskar att lägga flätor i ditt hår ser de också bra ut med ett halvt updo-utseende!

Halv updo med en flätad frisyr kommer att lägga till något extra till den normala halva updo frisyren om du försöker få ditt hår att sticka ut under rusningen.

11. Bulle med tillbehör

Återskapa denna frisyr:

Chignons är en utmärkt frisyr för bråttom, speciellt om du har bråttom utomhus eftersom det att hålla dig sval i varmt väder med en bullefrisyr. (Ett måste för skolor i heta klimat!)

Ett riktigt fantastiskt sätt att krydda din bulle frisyr är att lägga till lite tillbehör i ditt hår.

Dessa pärlhårnålar håller sig till exempel vid vilken frisyr som helst, de är ett enkelt och roligt tillbehör som passar alla dina kläder.

12. Rakt hår

Återskapa denna frisyr:

Om du har naturligt lockigt hår och vill bära håret under rusningen, rätning det kan vara vägen att gå.

Detta hjälper till att säkerställa att ditt hår inte blir krusigt i en rusning och är också en elegant hårstil som fungerar för personer med kort eller långt hår.

Om du behöver en ny plattång har den här fantastiska recensioner och är en favorit bland alla skönhetspåverkare vi känner.

13. Låg hästsvans med rosett

Återskapa denna frisyr:

Bågar är en supersöt och roligt tillbehör att lägga till din sorority frisyr.

De ser perfekt ut med den låga hästsvansen om det är en av frisyren du letar efter. Och om du har en känsla av preppy stil, är en båge ett måste.

Detta fungerar för alla hårtyper och du kan hitta bågar i flera olika färger eller till och med mönster för att lägga till ditt utseende.

14. Lockigt hår

Återskapa denna frisyr:

Om du har naturligt rakt hår eller till och med om du har vågigt hår kanske du vill krulla håret med ett locktång under rusningen eftersom det är ett sött och feminint sätt att bära håret.

Det finns många olika typer av papiljotter du kan välja mellan för att få det perfekta lockiga håret du vill ha. Det här är vår favorit, som nämnts ovan, det gör att dina lockar håller i dagar! Torka bara schampot och gå.

Du kan också välja att krulla håret och sedan låta håret sätta sig för att få ett mer vågigt utseende som också är väldigt vackert. Detta fungerar också för personer med långt eller kort hår.

15. Låg bulle

Den låga bullen är en annan klassisk frisyr som fungerar perfekt för rusningen.

Om du vill få det röriga bulleutseendet är det här ett bra sätt att gå. Du kan dra hårstrån för att hänga runt ansiktet så att det ser ut som en felfri stökig bulle.

Det här utseendet är nästan enkelt, så du kommer inte att spendera timmar på ditt hår, vilket gör det till en bra frisyr att lägga till i ditt hår.

Vilken av dessa sorority-frisyrer är din favorit?

Vilka frisyrer ska du prova på? Vilken frisyr är din favorit?