Las mejores marcas de maquillaje vegano para amantes de la belleza amigables con los animales 1

Topp 10 veganska sminkmärken för djurälskare

De bästa veganska sminkmärkena för djurvänliga skönhetsälskare 1

Bästa Vegan Makeup-märken för djurvänliga skönhetsälskare 1

Under de senaste åren har vi sett en förändring inom skönhetsindustrin. Många övergår nu till vegansk smink och med goda skäl. Den nya trenden är att döda animaliska biprodukter för grymhetfri kosmetika, och varumärken kommer ikapp. För inte så länge sedan hade du haft tur att hitta etiska skönhetsföretag, det finns nu gott om veganprodukter att välja mellan. Vi har sammanställt våra favoritmärken för veganmakeup för djurvänliga skönhetsälskare.

RELATERAD: 30 bästa sminkmärken som varje kvinna borde veta om

RELATERAD: 15 bästa naturliga och organiska sminkmärken

1. Kat Von D Beauty

Efter att nyligen ha beslutat att omformulera hela sitt kosmetiska sortiment håller alla Kat Von D Beauty-produkter nu på att bli vegan. Kat Von D har väckt skönhetsindustrin med konstinspirerade sminkprodukter under en tid nu. Varumärket har grymma och hållbara produkter med en rad överstrykningspennor, vattentäta eyeliners, sminkborstar och mer.

KÖP Kat Von D Beauty

Kat Von D.

2. Charlotte Tilbury

Om du är redo att eliminera djurbaserade produkter från din skönhetsrutin, leta inte längre än Charlotte Tilburys veganska sortiment. Varumärket har en mängd olika alternativ, från långa slitstifter till matt läppstift och förlängningsmasker. De ger inte bara veganvänlig smink utan också hudvårdsprodukter, dofter och sminkborstar.

KÖP Charlotte Tilbury

Charlotte tilbury

3. Täck FX

Skapat av en tidigare MAC Cosmetics Chief Chemist, är det inte konstigt att Cover FX-produkter har blivit så populära inom skönhetsgemenskapen. Varumärket erbjuder ett brett utbud av vegan- och grymhetsfria produkter formulerade med antioxidanter och vitaminer. Dessutom är de fria från parabener, mineralolja, doft, talk och gluten, så att du kan må bra om du använder dem! Med 40 nyanser att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta matchningen för din hudton på Cover FX.

BUTIK Omslag FX

Omslag Fx

4. Inika

Inika, ett älskat djurvänligt sminkmärke, skapar sina formler med naturliga och organiska ingredienser. Deras produkter är veganska, grymma och halala och innehåller botaniska ingredienser som syftar till att släcka hudens törst. Dessutom är all förpackning tillverkad av ett återvinningsbart material. Varumärket har också en rad ultramjuka sminkborstar, allt från foundationborstar till kabuki-borstar och pulverborstar.

KÖP Inika

Inika

5. Smink med mjölk

Milk Makeup har ett omfattande sortiment av produkter som är grymma, veganska och parabenfria. Dess ultrahydrerande formler säkerställer en felfri finish varje gång. Dessutom är varje produkt designad för enkel applicering, inga borstar krävs, så att du kan se bra ut utan att spendera timmar i badrummet för att göra dig redo.

KÖP Mjölksmink

Mjölksmink

6. Jeffree Star Cosmetics

Efter att ha fått mycket beröm sedan lanseringen i slutet av 2014 är Jeffree Star Cosmetics produktformler grymma. Varumärket är känt för att skapa färgpaletter som innehåller några av de mest pigmenterade och livfulla nyanserna på marknaden. Dess felfria, långvariga produkter ger konsumenterna oändliga möjligheter att skapa och utforska.

BUTIK Jeffree Star Cosmetics

Jeffree stjärna

7. Elf Cosmetics

Som om vi behöver en annan anledning att älska Elf Cosmetics. Inte bara är kvaliteten utmärkt, men produktsortimentet är omfattande. Elf Cosmetics ger dig allt du behöver för ögon, läppar och ansikte, och allt är super överkomligt. Framför allt är hela utbudet av kosmetika vegan!

SHOP Elf Cosmetics

Elf kosmetika

8. Vardagliga mineraler

Everyday Minerals produkter är inte bara helt naturliga, de är också 100% veganer, hållbara och grymma. Dess mångsidiga nyanser, pigmentfyllda ögon- och kindfärger och högkvalitativa concealers och efterbehandlingspulver innehåller bara de bästa ingredienserna. Dessutom är produkterna till rimliga priser och kommer i miljövänliga, återvinningsbara förpackningar.

KÖP Mineraler för daglig användning

Vardagliga mineraler

9. Kalkbrott

Lime Crime är känt för att starta skönhetstrender, från deras berömda Velvetines, en av de första flytande matt läppstift på marknaden, till deras bästsäljande Venus paletter. De är stolta över att skapa produkter som ger långvarigt slitage och framträdande pigment. Det bästa är att deras smink är 100% vegan och att alla ingredienser är grymma.

KÖP Lime Crime

Kalkbrott

10. Axiologi

Axiology är ett vegansk läppstiftmärke som producerar krämiga, pigmenterade läppstift i en mängd olika nyanser, från jet svart till livlig hetrosa. Deras produkter är giftfria, de är formulerade med naturliga ingredienser som organisk kokosnötolja och avokadosmör. Framför allt är varumärket engagerat i att stödja vegan- och grymhetsfria organisationer och donera en procentandel av deras årliga vinst till partners som Orangutan Foundation International och PETA.

KÖP Axiologi

Axiologi

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på vår e-postlista och få häftiga saker och uppdateringar levererade till din e-postkorg.

Tack för att du prenumererar.

Något gick fel.