Topp-10 av de modernaste husdjuren i historien

Topp-10 av de modernaste husdjuren i historien

Vackra mönster

Dessa dagar har internet så många bilder av husdjur som är raseri. Husdjur uttrycker deras ägares personlighet och personliga stil, så deras ägare och modemärken gör allt för att ge dem sitt bästa utseende.

Tio av de mest moderiktiga husdjuren

Naville jacobs

Detta är Marc Jacobs Bull Terrier (en designer). Den här maskoten äger modescenen i New York och har mer än 185 000 följare på Instagram. Han har en videofunktion i New York Times och äger många kläder.

Mixa om hunden

Detta är en snyggt klädd miniatyrschnauzer som bor i Toronto, Kanada. Han är känd som den “snygga skäggiga valpen” och har dykt upp i Harper’s Bazaar, Mr Porter och ELLE. Remix signaturstil inkluderar tjocka glasögon, en avslappnad skjorta och en snygg fluga.

Mumitan

Detta är den bästa preparerade kaninen i världen. Han bor i Japan och hans ägare designar mycket invecklade små kläder för honom. Han har en tweedväst och en Sherlock Holmes-inspirerad Deerstalker. Hon har också en liten drottningsgarderob och det är mer än fjorton tusen människor som följer henne på Instagram.

Suki och staden

Detta är en fashionabel mops från London. Han arbetar med olika modemärken och återförsäljare som ASOS. Det finns massor av roliga “vem använde det bäst” inlägg på deras webbplats.

Fröken Asien kinney

Det här är Lady Gagas franska bulldog. Denna maskot har redan vunnit sin första lagliga modekampanj med Coach Pups (ett lyxvarumärke). Denna kampanj innehåller fantastiska porträtt av kända hundar tillsammans med Coach Goods. Den här hunden är så naturlig framför kameran.

Haute Couture modekatter

Detta består av Helen, Usul, Mabel och Danger. Alla fyra är trendiga kattdjur som är bosatta i Chicago. Dessa katter har säkert lösa peruker, vackra huvudbonader och sidenhalsdukar.

Georgi Corgi

Det här är en hund baserad i Los Angeles. Drottningen gjorde honom känd, men denna Pembroke Welsh Corgi arbetar på sitt eget lojalitetsmärke. Georgi Corgi är inte ny för designer skjortor, fluga och kamerans blixtlampa.

rostat bröd

Detta husdjurs bästa ögonblick kom när hon valdes till modell under Karen Walker-glasögonkampanjen 2015. Men i verkligheten var hennes bästa ögonblick när Josh Ostrovsky (komiker) och Kate Sturino (publicist) räddade henne från en valpfabrik. . Toast är känt för sin distinkta hängande tunga och flytande honungslås. Den hängande tungan berodde på att hon tappade tänderna på grund av brist på ordentlig vård.

Manlig modehund

Det här är en mycket snygg maskot som tjänar mer än $ 15 000 per månad från modelleringskontrakt med sådana som Ted Baker, Salvatore Ferragamo, Victorinox, ASOS och American Apparel.

Choupette Lagerfeld

Denna maskot ägs av Karl Lagerfield (Chanels designchef och kreativa chef). Maskoten har sin egen sminklinje, bok, Vogue-omslag med Linda Evangelista och tillbehörssamling. Detta husdjur har återvunnit kändisens husdjursutrymme för henne.

Slutsats Dessa är de tio trendigaste husdjur. De har skåp som konkurrerar även med människors och de är alla väldigt söta och bedårande.

Jag är Leah Green. Den här artikeln skrevs för att visa hur vackra och graciösa djur kan vara. Mitt mål är att skydda dem och skapa alla gynnsamma förutsättningar för livet. Jag stöder djurorganisationer och Max Polyakov Foundation är en av dem. Lär dig mer om hur du exakt kan hjälpa dina små att leva bättre liv.