TONYMOLY I'm Real Sheet Masks Review: Del 1

TONYMOLY I’m Real Sheet Masks Review: Del 1

College mode

TonyMoly Jag är riktiga masker

Som en vanlig utövare av tisdagens goo-day har jag använt min rättvisa andel av mig självhälmaskerMin favorit är TONYMOLY I’m Real canvas mask.

Dessa populära masker är ganska billiga (speciellt om du köper dem i bulk från Amazon är du välkommen) och lättillgängliga, och förpackningen är super söt. Det enda problemet – det finns 18 typer av masker och det mesta av texten på förpackningen är på koreanska, vilket kan hjälpa dig att bestämma vilken som du vill bäst.

Det är därför Jag testar alla TONYMOLY-masker åt dig! Jag vet, jag vet, jag är en osjälvisk martyr, men jag är villig att ta en till laget.

En anteckning om min hud: Jag har känslig och fet hud med vuxen akne. Jag är benägen för utbrott, pormaskar, ärr och rodnad. Rolig! Dessa masker har varit till stor hjälp för att kontrollera min vuxnes akne och rodnad och är skonsamma nog för att inte irritera min känsliga hud. Eftersom alla hudtyper är olika kan din hud reagera olika på dessa produkter.

Här är mina recensioner av TONYMOLYs första fem Jag är riktiga skinn: Makgeoli, broccoli, citron, avokado, Y Aloe.

(För granskningar av de andra maskerna, se våra inlägg om ris, tång, granatäpple, rött vin och tomat; grönt te, kaktus, ros och teträd; och pumpa, apelsin, pärla och lotus.)

Makgeoli

Arkmask

Den första masken jag använde på detta forskningsäventyr var Makgeoli som renar huden mask.

Makgeoli är en traditionell koreansk dryck gjord av fermenterat ris; Det är lite söt, något alkoholhaltig, och varianter av makgeoli används i gamla ritualer i Korea. Makgeoli innehåller lika många probiotiska kulturer som 100 koppar yoghurt, vilket gör den perfekt för frisk hud och matsmältning. vissa koreanska kvinnor applicerar till och med makgeoli direkt på huden.

Maskförpackningen lovar “Makgeoli-mask får ojämn hudton strålande och glödande, “ som lät perfekt för mig vid denna tidpunkt eftersom jag fick ett hormonellt avbrott med stora röda finnar på hakan och pannan.

Serumet i denna mask är mjölkigt, ogenomskinligt och vagt luktande, men också typ av läkemedel. Även idag kan jag inte hitta vad lukten påminde mig om, kanske ett läkemedel som jag tog som barn? När jag applicerade masken kände jag mig kall och stickande, men min hud var trasig på platser också, så det kunde ha varit anledningen.

Nästa morgon såg min hud mindre röd ut och min hudton var jämnare, men jag märkte ingen minskning i storleken på mina utbrott. Jag tyckte om att använda makgeoli-masken och kommer definitivt att använda den igen när min hud beter sig lite för att hjälpa till med akneärr, men förmodligen inte för en breakout igen.

Detta skulle vara perfekt för alla med ~ normal ~ hud eller ojämn hudton.

Broccoli

Arkmask

Nästa mask jag valde var Broccoli vitalitet mask. Det var söndag och jag hade baksmälla från en fest kvällen innan och min hud såg tråkig ut, röd och fortfarande lite trasig.

Vitalitetsmasken lovar “vitaliserande energi för trött hud, ”Vilket fick mig att hoppas att det var som en stor grön vegetarisk Buddha-skål, men till min ANSIKT.

Det fanns ingen uppenbar växtlukt i denna mask; faktiskt var det en hudvård, om det är vettigt. Jag var rädd att det skulle lukta som rostad broccoli, vilket inte är något jag särskilt ville lukta. Serumet var klart och mer vattnigt, och det verkade vara mer i det än den senaste masken. Jag applicerade extra på mitt ansikte, nacke och axlar när jag var klar.

Det var lite stickande, men inte obehagligt. Jag höll den här masken i mer än de rekommenderade 20 minuterna, i princip tills serumet är torrt och masken inte stannar i ansiktet, vilket vanligtvis är hur länge jag håller maskerna på.

Efteråt var min hudton jämnare och jag såg fylligare ut och mer hydratiserad. Det fungerade perfekt för min baksmälla, så jag rekommenderar den här masken för kvinnor med tråkig hud eller dagar då du behöver något extra.

Citron

Arkmask

Nästa var Upplystande citron mask. Ärligt talat är citronmasken en av mina favoriter i gänget. Jag är vanligtvis inte ett fan av citronprodukter; De brukar lukta för sherbet eller renare, men citronmasken luktar inte heller, bara en fin citrondoft.

Jag applicerade den här masken när min hud var ganska klar och uppförde sig för att bli lite blekande ärr När jag går vidare är mina kinder täckta av röda fläckar från år av finnar och nypa, så jag tar vad jag kan ta bort ärr. Det enda jag märkte med denna mask är att serumet är klibbigare än något annat serum. Det tog lite längre tid att torka och lämnade mer rester än de andra.

Med detta sagt är det en av mina favoriter av en anledning. Omedelbart efter att du har använt detta min hud såg ljusare ut och mindre röd och mina akneärr var mindre märkbara.

Juryn är dock fortfarande ute om huruvida detta gör ett bestående jobb med att blekna ärr; Jag kände att de märktes igen några dagar efter att ha använt masken.

Avokado

Arkmask

Jag kommer inte ihåg när jag började köpa TONYMOLY-masker i bulk, men jag får alltid fem Avokado näring Masker som jag slutligen ger till mina vänner med torr hud gör bara inte mycket för min hud. De är superhydrerandeoch de känner mig ofta oljiga efteråt.

Denna dag dock min hud behövde verkligen extra fukt. Det hade varit väldigt blåsigt den senaste veckan och min hud började spricka och flaga runt näsan och munnen. Du vinner, vind. Det är en avokadomask.

Avokadomask lovar att göra “matt hud ser strålande och glödande ut, ”Som kanske låter lite bekant för de av er som uppmärksammar – det är nästan ord för ord beskrivningen av makgeoli-masken. Jag blev mycket förvånad över likheterna – det luktade mycket som makgeoli-mask och luktade inte alls avokado. Serumet var så ogenomskinligt, men lite tjockare och fetare än makgeoli-serumet.

Och man, hade jag en bättre upplevelse med den här masken den här gången? Gjorde inte det direkt läka mina spruckna fläckarmen de slutade göra ont och skala, vilket jag säkert hjälpte dem att läka snabbare. Och vindens ytterligare rodnad försvann; Jag hade inte ens märkt att min hud hade varit rödare hela veckan.

Jag kommer fortfarande inte att använda den här masken så regelbundet som de andra maskerna, men jag kommer att spara en eller två för de extra torra dagarna istället för att ge bort dem alla.

Aloe

Arkmask

Med framgången med avokadomask bestämde jag mig för att prova en annan mask som jag hade undvikit: Hydrerande aloe mask.

Jag undviker HECK av allt som har termen “fuktighetskräm” på sig eftersom min hud är så benägen att bryta ut; Jag vet att hydrering faktiskt hjälper till att förhindra utbrott, men jag vet också att produkter som skapats för torr hud tenderar att bryta ner min hud. Men om avokadomask kan hjälpa till med min skurna hud och rodnad, kanske aloe-masken också.

Aloe-serumet luktar lite som namnet antyder: sött och med en medicinsk touch. Jag förväntade mig att serumet skulle vara oljigt, ungefär som avokadoserum, men det var mer vattnigt, det mest vattniga av serum, faktiskt. Medan några av maskerna stickade när jag bar dem, den här masken kändes otroligt uppfriskande. Det var verkligen avkopplande att bära, särskilt eftersom det var lite varmt den dagen.

Även om det listades som fuktgivande, tyckte jag inte att det var så skonsamt som avokadomask, men gjorde underverk för att minska rodnad. Den här kommer definitivt att gå in i rotationen.

Vad tycker du?

Är du ett fan av TONYMOLY folie masker? Vad är din favorit? Är du glada att jag ska granska nästa omgång? Låt mig veta i kommentarerna nedan!