10 formas de usar un LBD

Tillbaka till grunderna: 10 sätt att utforma en liten svart klänning

College mode

10 sätt att använda en LBD

Om det finns en klänning som alla college-tjejer borde ha i sin garderob, så är det den klassiska LBD. Det är mångsidigt och smickrande, och oavsett om du hittar en billig version eller en investeringsdel, förtjänar den lilla svarta klänningen en plats i din garderob.

Även om LBD finns i alla former och stilar valde jag för detta inlägg att presentera en kortärmad skaterklänning från H&M. Deras mindre än $ 20vilket gör det billigt och den smala, utsvängda formen smickrar de flesta kroppstyper.

Men det underbara med LBD är att du kan få nästan vilken svart klänning som helst med de outfitidéer som finns i det här inlägget. Nu till 10 exempel på hur du designar din favorit LBD:

1. Sommaravslappnad: diskett hatt + väska + espadrilles

svart klänning, espadrilles, tote, hatt

Produkter: Klänning, hatt, skor, väska

För att slappa på stranden eller promenera genom bondemarknaden, prova det här avslappnade och bekväma utseendet. En stickad väska, gnistrande espadrilles och en floppy hatt ger din klänning ett avslappnat, somrig utseende.

2. Grunge: rutig skjorta + stridsstövlar + spetsiga smycken

svart klänning och rutig skjorta

Produkter: Klänning, skjorta, stövlar, örhängen

Vill du ha ett mer vågat och smutsigt utseende? Drapera en rutig skjorta över din klänning och para ihop den med robusta svarta stridsstövlar och spikörhängen.

3. Kvällsglamour: uttalandehalsband + klackar + koppling

svart klänning, halsband, pumpar

Produkter: Klänning, klackar, väska, halsband

För att glamra upp din klänning är allt du behöver tre tillbehör: glittrande höga klackar, en metallisk koppling och ett uttalande halsband – den enklaste formeln på kvällen!

4. Professionell: Blazer + klackar + strukturerad väska

svart klänning kontorsdräkt

Produkter: Klänning, kavaj, klackar, väska

Vill du att din klänning ska fungera för en anställningsintervju eller en kontorsmiljö? Kasta en grå kavaj över toppen, para ihop den med svarta Mary-Jane-klackar och bära en strukturerad och djärv tygväska.

5. Bohemian: Kimono + Gladiatorsandaler + Stensmycken

svart klänning, kimono, gladiator sandaler

Produkter: Klänning, Kimono, Sandaler, Ring

Kommer du på en musikfestival i sommar? Ge din klänning en bohemisk touch med en mönstrad kimonojacka, gladiator sandaler och en stenaccent ring.

6. Minimalistisk: Enkel kappa + Ankelstövlar + Tote

svart klänning, kappa, tossor

Produkter: klänning, kappa, stövlar, väska

Gå på den minimalistiska trenden med detta snygga svartvita utseende. Lägg en enkel svart kappa över din klänning, lägg sedan till ett par vanliga svarta fotkängor och en färgglad väska.

7. Western: jeansjacka + cowboystövlar + tryckt väska

svart klänning och jeansjacka

Produkter: Klänning, jacka, stövlar, väska

För den sommar rodeo eller country konsert, para ihop din klänning med en bekymrad jeansjacka och cowboy stövlar. Slip på en korsväska med en touch av sydvästra tryck för att få pricken över i.

8. Sorority Girl: Cardigan + Wedge Sandals + Headband

svart klänning, kofta, kilar

Produkter: Klänning, kofta, kilar, pannband

För ett mer elegant tillfälle, prova den här feminina ensemblen. Kasta en ljusrosa kofta över din klänning och accessoarera sedan med guldkilsandaler och en tropisk blommig halsduk.

9. mode: bomberjacka + sneakers + hatt

Produkter: Klänning, jacka, tofflor, hatt

Vill du ge din klänning ett modernt och äventyrligt utseende? Ta på dig en blommig bomberjacka och sätt på ett par rosa sneakers. Lägg till en väskig mössa för svalare väder.

10. Höstklassiker: trenchcoat + ridstövlar + rutig halsduk

svart klänning, trenchcoat, ridskor

Produkter: Klänning, rock, stövlar, halsduk

När kylan faller igen, prova den här eleganta och tidlösa stilen. Stoppa en kakigrava över din klänning och sätt på en rutig halsduk för värme och färg. Ta på dig dina favoritpar ridskor för skor.

Tankar

Vilka andra sätt kan du tänka dig att använda en LBD? Vilket av dessa utseende är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna!