estadisticas web Skip to content

The Busy Girl’s Guide: Summer Mornings

College mode

Den upptagna flickans guide till sommarpraktikplatser: Sommarpraktikanträning, sminktips och tricks för tidiga morgnar

Välkommen till den första upplagan av The Busy Girl Guide! Den här kolumnen är för de ambitiösa tjejerna, de som jagar framgång och gillar att se fantastiska ut medan de gör det.

Varje vecka kommer jag att tillhandahålla snabba tips för att effektivisera ditt liv och till optimera varje dag Att hålla sakerna professionella och roliga! Från karriärråd till kläder som håller dig snygg men får dig snabbt, The Busy Girl’s Guide är för entreprenören som vill ha kul medan du fortsätter med livet.

Den här veckan kommer vi att prata om kostymer Y smink tricks som kommer snabbt ut ur dörren för det sommar praktikplatsersamt ett snabbt hack för din hälsa. (För, låt oss inse det, vi spenderar inte tillräckligt med tid på vår hälsa. Skyll dock på våra hektiska scheman för det? Lämna det tidigare.)

Vi gör det!

1. Enkel sommar praktikanträkt

Produkter: Romper – Gap, Blazer – Dorothy Perkins, Skor – Skonbländning, Krage – Nordstrom

Jag är ganska säker på att vi alla har haft en dag som började efter att du av misstag somnade genom larmet eller “av misstag” tryckt på snooze-knappen för många gånger. Sommaren är vanligtvis säsongen när man sover inte bara är möjligt utan uppmuntras utan med praktikplatser? Ja, lycka till.

Krama hela sömnen ur din morgondag ha en beprövad och sann kostym till hands. Med sommarvärmen som kommer ut i full kraft den här månaden, en konservativ romper, avslappnad nog för att ge en enkel atmosfär och ta dig till en hangout med vänner efter jobbet, men också snygg nog för en professionell miljö , det är en bra sak att ha.

För att göra det ännu mer professionellt, hitta en kavaj (grädden och den svarta kontrasten kommer att se fantastisk ut) för att glida över romperen. Lägenheterna håller klädseln enkel och utanför “skandalöst” territorium, och håller dig bekväm om din praktik kräver att springa runt i stan. Sätt på ett halsband för att slutföra kläderna. Lite glitter kan trots allt visa mycket ansträngning!

Obs: För de som undrar, “Kan jag ha en romper på jobbet?”Vet alltid klädkoden för din arbetsplats innan du kopierar en praktikdräkt från denna webbplats eller någon annan! Varje arbetsplats är annorlunda och vissa kräver formell affärsdräkt. Uppenbarligen är en romper inte ett formellt företag.

2. Snabb smink för sommarpraktikplatser

Produkter: Ansiktsservetter – Macy’s, BB Cream – Ulta, Brow Gel – Target, Multiple Tint / Blush – Orchard Mile

Även om du vanligtvis inte sminkar, det finns tillfällen när du känner att du vill sminka dig lite snabbt. Kanske är det bara jag, men om det fanns ett Venn-diagram med “Days I am late” Y “Dagar då jag behöver lite smink för att dölja mörka ringar” det diagrammet skulle vara en cirkel.

Om du kan relatera detta Snabb praktik Makeup Trick är för dig: du måste bara sätta ihop en liten påse med produkter som du kan ta med dig och applicera när du har ett ledigt ögonblick, antingen på din resa eller i badrummet när du kommer till ditt kontor. På så sätt behöver du inte sluta tvätta ansiktet helt (dessa våtservetter exfolierar med några snabba slag i ansiktet, vilket är en vinst) eller visar din bästa sida.

Hoppa över den tidskrävande eyeliner och gå efter saker som täcker det viktigaste: hud, ögon, läppar, kinder.

BB kräm Det är ett bra alternativ till concealer och det återfuktar också. (Den här har lite salicylsyra i sig, så borsta bort finnarna medan du täcker dem!)

Brow gel Du kan hjälpa till att definiera strukturen i ditt ansikte och ögon med bara svep av trollspö, så att du inte behöver mascara om inte dina fransar är superlätta (även om du definitivt kan packa det också).

Är “Flera nyanser” det är lite dyrt men en livräddare – det kan vara läppstift, det kan rodna, det kan till och med vara ögonskugga! Runt det ger det ett vackert, naturligt spolat utseende, vilket är perfekt för de hektiska morgnarna.

Snabbtips för hälsa: byt ut ditt morgonkaffe med vatten

Om du skakade efter tanken på att ge upp din Starbucks på morgonen, lita på mig: Jag känner din smärta. Men tänk på detta: ta bara med en återanvändbar vattenflaska hemifrån och drick kallt vatten på morgonen istället för koffein. sparar tid och pengar (eftersom du inte behöver stanna till Starbucks när du redan är sen).

Hälsomässigt, det är ett smart drag. När vi vaknar på morgonen har vi (förhoppningsvis) gått sju till åtta timmar utan vatten. Du börjar morgonen relativt uttorkad och att dricka den espresson hjälper dig inte att återhydrera (mycket).

Och slutligen låt oss prata effektivitet: Baserat på ny litteratur kanske det första på morgonen INTE är den mest effektiva tiden att dricka kaffe. Men inte bara fyller vatten på din kropp och börjar rätt, men en drink med isvatten är lika mycket ett väckarklocka som din latte.

Vad tycker du?

Har du några hektiska dagar framåt? Hur håller du dig på toppen av ditt schema som en chef? Vad är du upptagna tjejer med?och vad vill du ha av råd? Låt mig veta i kommentarerna!