Trajes de Acción de Gracias-Cabecera-Botas-de-Combate-Hojas

Thanksgiving Outfit Inspiration: 4 söta utseende att prova

College mode

Thanksgiving Costumes-Header-Combat-Boots-Leaves

Om du letar efter en mängd olika Söta, mysiga och neutrala idéer för Thanksgiving, Du har kommit till rätt ställe. Om du letar efter en kalkon, ett sätt att klara dina finaler eller ett recept på din farmors sötpotatis, har du inte kommit till rätt ställe. Bläddra ner för att se utseendet:

1. Låt inte dina sommarklänningar bli kvar

Sommaroutfit, kofta och stridsstövlar

Som titeln antyder använder jag här en av mina favoriter. klänningar av sommaren med mig havregryn kofta. Jag bär den här koftan nästan lika mycket som havregryn; med andra ord varje dag. Havregryn är mästarnas frukost och den här koftan är mästarnas udde.

På mina fötter bestämde jag mig för att få denna outfit att se mer lämplig ut med brun stridsstövlar och något solbränna höga strumpor. Höga strumpor är inte bara ett sött och oväntat tillskott till alla kläder, men de håller också dina ben varmare! Jag gillar dem med bara ben eller på tights.

Personligen bryr jag mig inte om att ha brunt och svart tillsammans, skulle du någonsin blanda ihop dem?

2. Tröjor och chiffong

Chiffon blus & tröja kjol set

Denna outfit är som en transformator – du kan gå från avslappnad, som visas ovan, till elegant med tillägg av klackar och mer smycken.

Jag höll det informellt eftersom du aldrig vet vad som kommer att hända på Thanksgiving. Någon kunde glömma kakorna, tallrikarna kunde sprickas eller så kunde du leta efter din mormors bortfallna katt. Därför bär jag de mest bekväma platta skorna i världen: Minnetonka Loafers.

Som min toppklänning, den här chiffong topp Den har bedårande knappar på framsidan samt batwing ärmar. Eftersom den är lös och rufsig, bar jag något snävare på botten: en grå chevron tröja kjol. Jag bär också ett vintagearmband och en vintage-fauxring.

3. Infinity-halsduk över neutrala

Leah-Infinity-Scarf-Tan-Pants-Watch-Fishtail

För att liva upp de enkla neutralerna i det här utseendet använder jag ett färgstarkt blommig infinity halsduk och a fishtail fläta.

Infinity-halsdukar är bra för kalkoner som jag som inte vet hur man bär en halsduk. Denna outfit är perfekt för att springa eller springa några sista minuten ärenden före middagen.

Jag skulle vilja låtsas att min kamel stövlar Y solbränna byxor representerar bladen på marken och min Grå skjorta skuggorna mellan dem, men faktiskt gillar jag solbränna och grå tillsammans. Jag bär det här sköldpaddsskal klocka varje dag (det är från Relic och en trevlig bluff för de ökända Michael Kors-klockorna).

Jag har en allvarlig fråga. Har du sett människor med oändliga halsdukar? utan loopa dem? Som en jätte lång slinga? Använder du dem på det här sättet? Frågande sinnen vill veta.

4. Höstshorts

Set med shorts, militärjacka, leggings och stövlar

Ingenting skriker “faller” som dessa Shorts (såvida de inte är “Varning: våt golv” på trappan). För att hålla all uppmärksamhet på shortsen bär jag en vanlig blus och svart tröja leggings för att lägga till konsistens. Som alltid använder jag sjöstövlar och en hjälpsam dandy bruksjacka.

Vad tycker du?

Vilka av dessa kläder är din favorit? Vad bär du den här tacksägelsen? Vilka är dina favoritbitar den här månaden? Lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!