Emma Chapman

Systerstil: Topp fem

Emma chapman

Emma Chapman Ögonplåster Emma från en vacker röra Emma Chapman Cool Oui Dress Emma från en vacker röraDen andra natten hängde jag med några vänner och konversationen vände sig till vad vi skulle välja om vi skulle göra en lista över de fem perfekta albumen. Vi slutade med en ganska blandad lista, och det var jättekul! Dessutom påminde det mig om så mycket bra musik att jag inte hade tagit mig tid att lyssna på ett tag. Så jag trodde att det skulle vara kul att berätta vad jag sa och höra vad du tycker, syster. Trycket ökar!

Emmas topp fem:Förorten av Arcade FireThe Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders of Mars av David BowieI planet över havet av Neutral Milk HotelDet blå albumet av WeezerKranens fru av decemberisterna

Ni ska försöka lista dina topp fem i kommentarerna, det är riktigt svårt! Om du blir för stressad, lägg bara till några hedervärda omnämnanden. 😉

Söt emaljstift Emma Chapman Emma från en vacker röra Stövlar och strumporEmma’s Wearing: Dress / Oui Fresh (slut i lager men vi har andra fantastiska saker tillgängliga), Boots / ModCloth, Purse / Rebecca Minkoff (liknande här), Charm ‘E’ c / o Fossil, Choker c / o Bauble Bar, Medias / Target ( liknande) + hatt / Target, Jacka / Levi’s, Pins / Big Bud Press och Frank Norton, ögonlappar / M & J-utskärning.

Ta bort det, syster!

Elsie LarsonElsie Larson Elsie Larson Elsie Larson Elsie Larson Okej, det här är en rolig idé, men också verkligen svårt. Jeremy och jag pratar alltid om hur Spotify (som vi älskar och använder dagligen) har fått oss att lyssna album mindre och mindre. När vi växte upp (på 90-talet) och CD-skivor var bäst köpte jag ofta en CD där jag bara kände en låt, och på den tiden känns det som om jag verkligen måste veta album på ett djupare sätt. Jag saknar de dagar jag känner till varje ord i varje låt.

Tack och lov för vinyl, för det här är ett utmärkt sätt att fortsätta lyssna på album från början till slut. Så jag gör några av mina mest lyssnade på vinyler.

Elsies topp fem:Tillbaka till svart av Amy WinehouseFly by Wire från någon fortfarande älskar dig Boris YeltsinFutureSex / LoveSounds av Justin TimberlakeVar gick vår kärlek av The SupremesGlöm det av Nirvana

Elsie Larson Elsie Larson Elsie bär: Top / OuiFresh, Mom Jeans / Swedish Hasbeens, Bag / Madewell (liknande här), Sunnies / ZeroUV, Banana Charm / Kate Spade (tack Claire!), Louise Clogs / Swedish Hasbeens.

Jag kan inte vänta med att höra några av dina favoritalbum också! xx- Emma + Elsie

Credits // Författare: Emma Chapman och Elsie Larson. Fotografi: Janae Hardy och Amber Ulmer. Foton redigerade med A Beautiful Mess-aktier.