Trajes de regreso a la escuela en blanco y negro

Svart och vitt tillbaka till skolkläder

College mode

Svart och vitt tillbaka till skolkläder

Det är den mest underbara tiden på året. Tiden du har väntat på hela sommaren: Tillbaka till skolan!

Oavsett om du ska börja på den underbara collegeresan för första gången, eller om du är en erfaren veteran med några år på ditt transkript, är det aldrig för sent att uppgradera din garderob. Må detta vara det år du känner dig mest självsäker och snygg!

För det här inlägget valde jag att markera två svartvita Tillbaka till skolan kostymer eftersom den här färgkombinationen är tidlös, universellt smickrande och ett utmärkt sätt att enkelt sticka ut. Bläddra ner för att se dem båda:

1. Smart och avantgarde

Svart och vit hög låg kostym, jeggings, stövlar

Ibland gillar jag att lura mig själv att tro att om jag klär mig smart kommer jag att klara mig bättre i klassen. Det kanske inte alltid fungerar, men ett A för ansträngning, eller hur?

Detta utseende har en fantastisk tvåfärgad hög-låg topp av TJ Maxx och bekväm, svarta jeggings. För att göra klädseln tillräckligt tuff för att klara alla klasser bär jag dubbade byxor.

För en kompletterande färg jag lager silverarmband och ringar. Under, eftersom den här skjortan är ren, har jag en röd bandeau som knappt kikar ut. Lägg till kantig känsla i den här klassiska färgen.

2. Spetsar och lila blommor

Svart och vit linne med svart spets, shorts, blommiga kilar

Finns det någon annan besatt av spetsar och blommor som jag? Även om de två huvuddragen i denna outfit är svarta, är blommor och spetsdetaljer lägg till en touch av fantasi och femininitet utan att vara överlägsen.

Nyckeln till att hålla den snygg när bär kilar med shorts är att bära shorts som är lite längre och mer strukturerade. Jag kallar dessa mina “shorts”. De tonar ner allt och lägger till en touch av professionalism.

Om du är lägger till en touch av färg med dina skor, försök att matcha färgen med dina tillbehör eller med din väska. Länka hela utseendet enkelt! Till exempel tar mina blommakilar upp den lila nyansen på mitt armband.

Berätta för mig vad du tycker!

Vad är ditt favorit sätt att bära svartvitt den här säsongen? Vad ser du fram emot mest under höstterminen? Jag skulle gärna höra i kommentarerna nedan. Och som alltid, om du har ett förslag på vilken stil nästa, skriv det också nedan!