Blusas de bolsillo

Style Remix: The Pocket Blouse

College mode

Fickblusar

Foto: ELLE

På Style Remix älskar vi att visa dig hur du får ett nytt utseende ur dina garderober. Denna vecka presenterar vi fickablus, en klassisk pjäs som är tillbaka på mode. Det finns så många coola variationer i färg, mönster och tyg, vilket gör det svårt att begränsa dina alternativ till bara en! Även om den här stilen av blus kan luta sig mer mot affärsavslappnade utseende, är vi här för att visa dig hur. cool och fantastisk i din garderob.

Men först, om du inte har denna häftklammer ännu, här är vad du ska leta efter:

  1. Blusen ska vara blåsig och flöda över dina kurvor. Om den klämmer någonstans när den är knäppt, försök att dimensionera den.
  2. Om materialet är rent, keps med en kamisol under. Medan den synliga svarta behåtrenden var stor på hösten, är den lite daterad i sommar.
  3. Se till att du kan röra armarna – Om tyget är för restriktivt indikerar det vanligtvis ett dåligt snitt eller fel storlek.

Vi har parat ihop varje outfit med en sommarklammer från skönhetsavdelningen.också, så bli inspirerad och kolla in våra snygga outfitidéer nedan:

1. Neutraler från topp till tå

Style remix pocket neutral blus

Produktdetaljer: blus, solglasögon, väska, sandaler, smink, jeans

När du får en ljusblus, kan din första instinkt vara att para ihop den med ljusa färger. Här ville vi visa dig ett annat alternativ. Denna outfit är neutrala färger från topp till tå, men stilen är det som gör uttalandet.

Genom att bära kontrasterande neutraler (grädde, svart, solbränna och guld) förblir denna outfit inom en elegant och polerad färgschema utan att se tråkigt ut. För en fantastisk kombination av skönhet, försök Vinst posietint, en ren rosa fläck för läppar och kinder. Lägg till fantastisk glans utan att dominera ditt utseende och smälter bra på sommarvärmen, till skillnad från pulver.

2. Inspirerad av herrmode

Style remix pocket blus manliga kläder

Produktdetaljer: blus, halsband, bronzer, koppling, shorts, platta skor

Med en skjorta så påverkad av herrkläder föredrar de flesta kvinnor att ficka blusen med ultra-feminina bitar som kjolar och klackar. Men du kan också gå ut på herrklädertrenden genom att matcha din med mer maskulina bitar med feminina detaljer.

Här har vi lagt till ett par bälte shorts (med ett mycket sött prickigt tryck) och guldlägenheter med ett löst utseende. Även kopplingen har rena, starka linjer. För att balansera kläderna lägger vi till en uttalande halsband. Vårt sommarskönhetsval för denna outfit var Victoria’s Secret ROSA Bronzer. Smälter in i dina armar och ben och lägger till en subtil glöd och utstrålning utan lotionens tjocka krämighet eller ränder av garvprodukter. (Det kamouflerar också de repade delarna, om du redan har några. Sommar mirakel, mycket?)

3. Gå ut på natten

Style remix fickblus natt

Produktdetaljer: blus, örhängen, smink, armband, kjol, sandaler

För vårt sista utseende visar vi dig hur du bär den här blusen från dag till natt. En lätt blus kan vara svår att lägga till drama på kvällen; Du kan frestas att byta till något mörkare med lite mer start.. Du kan dock matcha fickblusen med en djärv kjol med arkitektoniska detaljer Y remsorFlip flops för en titt som är redo för en natt på stan.

Sätt på djärvt accenterade guldarmband och prova på ett par örhängen för att få accessoarer utan att lägga för mycket konkurrens på kläderna. Vår viktiga skönhetsparning för en sommarnatt är Urban Decay Makeup Setting Spray – det är en lätt dimma som håller sminken på plats hela natten, så det finns ingen anledning att röra vid en varm sommarnatt.

Vad tycker du?

Dessa tre stilar tar bort fickor från kommersiella miljöer och gör dem till avslappnade och roliga tillfällen! Hur gillar du att ha på dig din fickblus? Skulle du bära dessa utseende? Låt oss veta i kommentarerna nedan.