Street Style 4 de enero de 2020 Trucos de capas que te ayudarán a superar el clima este año La practicidad se une al factor sorpresa.

Street Style 4 januari 2020 Skiktningstricks för att hjälpa dig att slå vädret i år. Praktiken uppfyller wow-faktorn.

Street Style 4 januari 2020 Skiktningstricks för att hjälpa dig att slå vädret i år. Praktiken uppfyller wow-faktorn.

Om tanken på att lägga upp dina kläder påminner dig om att bli tillsagd att klä dig för skolan med den nödvändiga påminnelsen, “Glöm inte din kappa”, vi lovar att det har aldrig varit bättre att ha på sig det. Vi har länge associerat experimentella kappor med Olsen-tvillingarna under mitten av 1990-talet och gömt oss från paparazzi i berg av bohemiska tyger och överdimensionerade rockar. Och ett decennium senare är roliga lager fortfarande på stilagendan, särskilt när du letar efter vinterväderbeständig klädsel.

För att hjälpa till har vi sammanställt viktiga skiktningstrick som hjälper dig att bära ner dina befintliga favoriter mer under de närmaste månaderna och hjälpa dig att bestämma vad du behöver investera i. Om det finns några viktiga råd som vi kan ge dig? Du ser att en av de mest mångsidiga och hållbara köpen är en svart sköldpaddshals, tillsammans med ett klassiskt läderbälte och stövlar över knäna. Nedan ser du de klassiska lagringsteknikerna som minimalister alltid lutar på, och sedan fler kombinationer, som kontrasterande utskrifter och duplicering av rockar, för dem som gillar att experimentera mer med sitt utseende.

Se nedan för outfitformler som får dig att bli glada över att lägga till de extra lagren.