Street Style 20 de noviembre de 2017 La combinación de vestido y botas n. ° 1 para climas más fríos Este es el único conjunto que llevo puesto en todo el invierno.

Street Style 20 november 2017 Kombinationen av klänning och stövlar nr. 1 för kallare klimat Detta är den enda outfit jag har använt hela vintern.

Street Style 20 november 2017 Kombinationen av klänning och stövlar nr.  1 för kallare klimat Detta är den enda outfit jag har använt hela vintern.

Som alla andra vill jag ha ett superenkelt sätt att klä mig på vintern så att jag kan stanna under de varma filtarna så länge som möjligt. Min lösning? Ankelstövlar och klänningar. Men hur får du dem att se intressanta ut varje dag? Det finns också så många olika typer, hur vet du vilka variationer som går ihop? Efter att ha följt ledtrådarna för street style-utseende har jag lyckats begränsa fem tangentkombinationer som är idealiska för dem som bara vill ha på sig fotkängor och klänningar varje dag under de kallare månaderna. Spoiler: om du följer detta råd får du mer sömn på morgonen, så det är en vinn-vinn-situation. Fortsätt rulla för tips om hur du bär ankelstövlar med klänningar.