College Fashion

Stjärntecken: Jordskyltar: Oxen, Jungfrun och Stenbocken

College mode

Under den senaste månaden har vi försökt ta reda på om det verkligen finns en koppling mellan astrologi och personlig stil. Även om resultaten har varierat från flicka till flicka, tror jag att vi alla kan vara överens om att det har varit ett roligt och intressant sätt att närma sig mode.

Om du inte har sett de andra tre delarna i denna serie, kolla in Style of the Zodiac: Air Signs: Aquarius, Gemini, and Libra, Style of the Zodiac: Fire Signs: Aries, Leo, and Sagittarius, and Style of the Zodiac: Signs. vatten: Fiskarna, cancer och skorpionen.

För den senaste delen kommer vi att se Jordskyltar (Oxen, Jungfrun och Stenbocken) och lär dig mer om din personliga stil. Jordskyltar är kända för att vara praktiska och detaljorienterade, vilket ofta översätts till deras modeval. Men det här är också tjejer som älskar att omge sig med kläder, skor och smycken av hög kvalitet. Naturligtvis har vart och ett av dessa tecken sin egen unika stil, som du kan lära dig mer om nedan:

Oxen (20 april till 20 maj)

Oxen symbol

Symbol: Tjuren

Egenskaper: Hårt arbetande, påhittig, pålitlig

Färger: Rosa, pastellblå, ljusgrön

Trendig Oxe: Jessica Alba, Christina Hendricks och Dianna Agron

  • Taurusflickor älskar att bära välgjorda klassiska kläder med unika detaljer.
  • Oxen älskar dyra kläder av hög kvalitet, men de är villiga att vänta tills mycket kommer innan de köper något.
  • Tjuren styr halsen och nacken, det är därför flickorna under detta tecken älskar att markera detta område med halsdukar och halsband.

Oxdräkt för att inspirera dig

taurus kostym zodiac astrologi inspirerad kostym mode vit kofta mörkblå skinny jeans ljusblå henleyskjorta svarta knähöga stövlar mintgrön väska onyx örhängen

Produkter: Henley – Free People, Cardigan – J.Crew, Jeans – Express, Handväska – Kate Spade, stövlar – DSW, Örhängen – Sam’s Club

För denna outfit valde vi ett klassiskt utseende med tillbehör som säkert kommer att tilltala en Taurus-tjej. Det handlar om att skapa en högkvalitativ uppsättning utan skyhöga priser. I mitten av klädseln är basic jeans och en bekväm men inte basic henley. Knappdetalj och hög halsringning drar ögonen mot halsringningen. En enkel vit kofta balanserar den intressanta skjortan.

Tjurar är vanligtvis stora fans av läder (äkta eller falska, beroende på dina önskemål), så lägg till några stövlar och en handväska, som säkert kommer att behaga någon otrevlig Taurus. Lägg till eleganta och enkla örhängen för en vacker look.

Jungfrun (23 augusti till 22 september)

Jungfrusymbol

Symbol: Oskulden

Egenskaper: Organiserad, omtänksam, observant

Färger: Mörkbrun, marinblå, grädde

Trendiga Jungfrur: Rachel Bilson, Blake Lively och Nicole Richie

  • Jungfrurna ägnar stor uppmärksamhet åt detaljer och försöker alltid se snygga och polerade ut, även i de mest avslappnade kläderna.
  • Flickor under detta tecken älskar enkla kläder och skulle aldrig ha på sig något för prickigt, för hårt eller för avslöjande.
  • Jungfruflickor är villiga att prova nya trender, men de väljer ofta att kombinera dem med klassiska och tidlösa bitar.

Jungfru outfit för inspiration

jungfru kostym stjärntecken astrologi inspirerad kostym mode liten svart klänning kostym randig jacka kostym röd klockdräkt silver fjäder krage kostym svart lägenheter kostym svart väska kostym

Produkter: Klänning – Express, Blazer – Old Navy, Klocka – Kate Spade, Krage – Kohl’s, Lägenheter – DSW, Handväska – DSW

Jungfrur gillar att se raffinerade oavsett vart de går, och den här kläderna exemplifierar det. Det är svårt att gå fel med en liten svart klänning och svarta enkla lägenheter. Den här klänningen borde tilltala de flesta jungfrurna på grund av dess enkla uppbyggnad, vilket gör det lätt att få tillgång till. En passande klassisk randig kavaj effektiviserar utseendet, och en robust tote är rymlig nog för alla dina tillhörigheter.

En iögonfallande röd klocka är perfekt för den ständigt punktliga jungfrun. Svarta lägenheter är ett bekvämt alternativ för dag eller natt. Slutligen, accessorize med ett roligt halsband.

Stenbocken (22 december till 19 januari)

Stenbock symbol

Symbol: Geten

Egenskaper: Mogen, praktisk, ambitiös

Färger: Svart, mörkgrå, brun

Fashionabla Stenbock: Zooey Deschanel, Sienna Miller och Kate Bosworth

  • Stenbockar tenderar att hålla fast med en neutral färgpalett och gillar vintageinspirerade bitar.
  • Detta skylt gillar en enkel garderob och det handlar om delar som är bekväma och funktionella.
  • Stenbockflickor gillar enkla silhuetter och en look som utstrålar diskret elegans.

Stenbockens outfit för att inspirera dig

stenbock outfit zodiac outfit astrologi inspirerad outfit grå klänning outfit svart sjöman blazer outfit svart lackläder väska outfit ametyst och guld smycken grå oxford klackar outfit

Produkter: Klänning – Banana Republic, Blazer – Macy’s, Skor – Kohl’s, Clutch – Rack Nordstrom, Örhängen – Kohl’s, Ring – Etsy

Det här utseendet handlar om att hålla fast med en helt neutral färgpalett medan den fortfarande ser praktisk och kantig ut. Den grå klänningen är bekväm, avslappnad och elegant. Vi har parat ihop klänningen med en subtil randig kavaj för att fortsätta temat för diskret elegans. I allmänhet dras Stenbockar till bitar som också kan användas i en kontorsmiljö.

Avsluta outfit med grå oxfordklackar för en vintageinspirerad look. En funktionell och elegant koppling ger en formell touch. Tillbehör med lila och guldsmycken för att lägga till lite färgstycken.

Mer i denna serie:

Vad är ditt tecken?

Tror du på astrologi? Är du ett jordskylt? I så fall liknar din stil ditt stjärntecken? Skulle du ha någon av dessa kläder? Beundrar du en kändis som delar ditt stjärntecken? Lämna en kommentar för att meddela oss och jag hoppas att du gillade den här serien!