estadisticas web Skip to content

Stilutmaning: mixa och matcha 6 föremål i en vecka

College mode

Produkter: Topp – J.Crew Factory, Blazer – Target, Kjol – J.Crew Factory, Jeans – American Eagle, skor – Target, klänning – J.Crew Factory

Ja, du läste rätt – den här stilutmaningen var den svåraste än!

Gör sju unika kläder som bara bär sex stycken Det här är ingen enkel uppgift och kräver mycket kreativitet (och potentiellt många snabba tvättcykler!). Men den här utmaningen tvingar dig verkligen att göra det använd dina bitar på nya sätt Y Få ut det mesta av din garderob.

Det är upp till dig om du vill inkludera skor och accessoarer som en del av dina sex artiklar eller bara ha det i kläder; Jag inkluderade till exempel skor men inga tillbehör.

När du väljer föremålen är det bättre att hålla sig till grundläggande och solida bitar i en liknande färgschema. Det är också användbart att välja ett brett olika föremål – en klänning, en kjol, en jacka etc. – istället för att välja sex av samma objekt. Naturligtvis är målet att anpassa det, så var noga med att inkludera element som du kärlek!

Redo att prova den här utmaningen? Se hur jag gjorde det nedan.

Måndag

Jag bestämde mig för att börja veckan med en enkel kombination. Jag valde den vita V-tröjan och stoppade den i den svarta kjolen och lade sedan till kamellägenheterna. Det svarta och vita färgschemat är snyggt och rent, och stilen här är klassisk.

Tisdag

Till tisdag lade jag den svarta kavajen över en röd och vit randig klänning. Blazer klär den avslappnade sommarklänningen och gör den mer lämplig för lektioner eller möten. Ränderna på klänningen lägger också till lite intresse för utseendet.

Onsdag

Jag varnade dig för att vi måste bli kreativa! För tredje dagen stoppade jag den randiga klänningen i den svarta kjolen för att ge den en fräsch look. Detta skapar effekten av ett annat lock utan att införa en ny del.

Proffstips: Så länge kjolens midja stämmer överens med klänningens midja, vet ingen att det faktiskt är en klänning under.

Torsdag

Torsdagen är ännu en ~ kreativ ~ dag. Jag bestämde mig för att bära den randiga klänningen, knuten för att se mer ut som en blus, över de smala jeansen. Jag lade jackan över toppen för att binda upp det hela.

fredag

Dag fem! För det här utseendet gick jag klassiskt hela vägen, parade ihop den vita V-ringade tee med smala jeans och draperade den svarta kavajen över toppen. Blazer klär utseendet lite och matchar utseendet.

Det här är en så klassisk men ändå enkel outfit, du kan inte gå fel!

Lördag

Till lördag lagrade jag den vita t-skjortan över den röda och vita randiga klänningen för att ge effekt av topp och kjol. Du kan binda skjortan i midjan eller lämna den lös beroende på vilken typ av utseende du vill välja!

Denna look är väldigt somrig och perfekt för att umgås på en lördag.

Söndag

Söndagens outfit liknar fredagens, men det är okej för det är den sista dagen! Jag valde den enklaste kombinationen av de sex styckena: den vita T-skjortan med smala jeans och bruna plattor.

Detta är ett klassiskt utseende som fortfarande är super bekvämt. Viktigast är att du slutför utmaningen med stil!

Vad tycker du?

Vilka bitar ska du välja för den här utmaningen? Vilken outfit är din favorit? Har du din egen idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!