estadisticas web Skip to content

Stilutmaning: inga byxor på en vecka

College mode

Det finns en god chans att du hörde talas om “Utan byxor november” eller “Dressember” Och även om jag älskar en bra modeutmaning (uppenbarligen) har jag aldrig kunnat göra det genom att bara ha på mig kjolar och klänningar under en hel månad. Det betyder inte att jag inte anpassar utmaningen till min livsstil. Jag bestämde mig för att utmana mig själv och du använda sig av inga byxor på en vecka!

Eftersom det äntligen börjar kännas lite som våren, trodde jag att det skulle vara en stor utmaning för omfamna det bästa vädret Och prova några nya vårtrender! Bläddra ner för att se hur jag ser ut för den här utmaningen.

Måndag:

Produkter: Klänning – Boutiqueintryck, Handväska – Target, Skor – Target, Örhängen – Charmig Charlie

Den här klänningen är så perfekt i början av en ny vecka – den ljusa färgen och det söta mönstret ger intresse för kläderna, men den enkla silhuetten gör att du kommer att vara bekväm hela dagen! Jag parade ihop den med några bruna fotkängor och en matchande korsväska för att tona ner den ljusblå. För att avsluta utseendet lade jag till några silverörhängen med en invecklad design.

Tisdag:

Produkter: Klänning – Forever 21, Handväska – American Eagle, Skor – Target, Halsband – Target

Jag baserade hela denna outfit runt detta bedårande halsband från Target and Baublebar-samarbetet! Jag älskar hur den blandar svart och blått, så för att införliva det i resten av kläderna parade jag ihop den ljusblå klänningen med svarta skor och en svart väska. Dessa espadriller är för vackra och fungerar bra under våren och sommaren.

Onsdag:

Produkter: Topp – Target, kofta – Target, kjol – American Eagle, skor – Converse, armband – Target

Jag kunde inte motstå den här grafiska tanken! Jag älskar denna outfit, inte bara för att den citerar Mean Girls, utan också för att den är superavslappnad. Det är lätt att känna sig alltför elegant när man bär klänningar och kjolar, men det behöver du inte! Jag parade ihop den ljusrosa tanken med en svart denimkjol och vita sneakers. För att göra det mer lämpligt för vintern lade jag till en svart tröja. Slutligen lade jag till en söt stack med armband för att komplettera utseendet.

Torsdag:

Produkter: Klänning – Target, Bag – Target, Skor – DSW, Armband – Target

Denna outfit är så avslappnad chic, jag är besatt av den! Denimskjortklänningen har ett brunt bälte i midjan, så jag lade till en brun totepåse och några bruna och nakna armband. Sedan lade jag till nakna klassiska dansare och utseendet var komplett.

Denna outfit skulle vara perfekt om du har ett möte eller presentation eftersom den ser professionell och tidlös ut, samtidigt som den är ganska enkel.

Fredag:

Produkter: Topp – Forever 21, kjol – Forever 21, skor – Target, örhängen – Target, väska – Charmig Charlie

För denna outfit parade jag ihop en svart frans kjol med en bärskörd topp. Därefter lade jag till klackar i samma nyans som de övre och uttalande örhängen som knyts fast med kjolen. För att sammanföra allt lade jag till den här blommiga korsväskan. Det här skulle vara en söt outfit att gå ut med vänner på fredag ​​kväll!

Lördag:

Produkter: Klänning – Forever 21, Bandana – American Eagle, Solglasögon – Target, Skor – American Eagle, Ryggsäck – Target

Inspirerad av boho-märken som Show Me Your Mumu skapade jag denna outfit runt den nya halsdukstrenden. Den här söta grå färgen är från American Eagle och jag älskar den coola och äventyrliga estetiken som den skapar. Jag parade ihop den med en lila t-shirtklänning och några blå sneakers för snygg funktionalitet. Som avslutning lade jag till en ryggsäck och solglasögon för flygare så att du är redo för vart dina lördagsäventyr tar dig.

Söndag:

Produkter: Klänning – Röd klädbutik, Stövlar – Forever 21, Handväska – Target, halsband – Charmig Charlie

Jag valde den här gråa sweatshirtklänningen till söndag eftersom den ser så mysig ut och jag har svårt att ta av mig pyjamas på söndagar. För att klä upp det lite lade jag till svarta stövlar och en matchande tote väska och avslutade den med ett guld tofshalsband. Du är redo för vad den nya veckan kastar åt dig.

Vad tycker du?

Tror du att klänningar och kjolar är bekvämare än byxor? Kommer du att acceptera utmaningen? Vilken outfit är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!