estadisticas web Skip to content

Stilutmaning: ha vintageinspirerade utseende i en vecka

College mode

Jag vet inte om dig men vintage mode det är en bra källa till stilinspiration för mig. Trender gör ständigt comeback, så du är alltid i stil, och det är så kul att se hur kvinnor brukade klä sig!

För veckans utmaning bestämde jag mig Skapa en outfit inspirerad av ett annat decennium varje dag under en vecka.

Det här kan vara min favoritutmaning hittills! Det hjälpte mig att inse att jag inte riktigt har ett favoritårtionde för mode. Jag insåg också Hur många trender 2017 har funnits tidigare! Om du inte har provat en utmaning än, uppmuntrar jag dig att prova den här.

Ta en titt på outfituppsättningarna nedan för inspiration:

Måndag

Produkter: Klänning – Target, skor – DSW, halsband – Francesca’s

Jag började veckan med den tidigaste inspiration: de brusande tjugoårsåldern!

Att imitera klaff utseende, Jag började med en midjeklänning (den här är stickad så den är väldigt bekväm!) Och lade till ett långt pärlhalsband. Pärlhalsband har varit väldigt fashionabla den senaste tiden, så det här tillbehöret gör att utseendet känns modernt och passar fortfarande i eran. Jag avslutade den här looken med några eleganta beskurna oxfords.

Tisdag

Produkter: Jacka – Forever 21, Top – Target, Kjol – Forever 21, Halsband – Charmig Charlie, skor – Target

Denna look baserades på 80-talets mode. Jag hittade den här fantastiska kavajen från Forever 21 som är perfekt fyrkantig och fet. Jag stoppade en knappad skjorta under och lade till ett matchande halsband. För att avsluta det preppiga utseendet hade jag en svart minikjol och svarta spetsiga lägenheter.

Onsdag

Produkter: T-shirt – Vit, Flanell – Vit, Kjol – Vit, Skor – Converse, Halsband – Forever 21

Denna look inspirerades av 90-talets grunge, som vi alla vet är tillbaka på ett enormt sätt! Jag började med en söt band-tee och parade ihop den med en denimkjol och en överdimensionerad herrflanell. För tillbehör lade jag till en klassisk svart konversation och en tatueringschoker.

Torsdag

Produkter: Topp – Forever 21, Jeans – American Eagle, skor – Adidas, halsband – Charmig Charlie

Det här var definitivt det svåraste Och jag kan inte bestämma om det beror på att 2000-talet var så nyligen eller om trenderna under det här decenniet bara var hemska. Hur som helst fick jag det att fungera, men det var svårt.

Jag började med en off shoulder-topp, en annan trend som gjorde comeback 2017. Den här toppen har en vikning över halsen som också var populär på 2000-talet! För byxorna hittade jag låg denim capris vilket är nästan 2000 som byxor kan få.

För att avsluta utseendet lade jag till de klassiska Adidas-sneakersna och ett hjärthalsband som påminner om de populära Tiffany-halsband som vi alla hade då.

fredag

Produkter: Topp – Forever 21, Kimono – Francescas, Jeans – American Eagle, skor – Target, solglasögon – Forever 21

Denna outfit inspirerades av 1970-talet, och även om jag normalt inte kramar boho-stilJag tror att det här är mitt favoritutseende!

Flare-jeans har gjort comeback nyligen och de har definitivt några fantastiska 70-talsvibbar! Jag parade ihop dem med en vit linne och en broderad kimono. Därefter hittade jag dessa fantastiska tjocka klackar som påminner mig om go-go stövlar. Slutligen lade jag till några runda solglasögon för en hippie-touch.

Lördag

Produkter: Klänning – Target, Skor – Target, Solglasögon – Zero UV

Denna outfit inspirerades av mod utseende 1960. Den här klänningen är från Victoria Beckham-samarbetet på Target och är Perfekt. Skiftstil och vågad design kan vara inaktuell!

Jag parade ihop klänningen med Mary Jane-klackar som är trogen mot eran och några matchande kattögonsolglasögon. Det här utseendet är vågat, men väldigt elegant.

Söndag

Produkter: Klänning – Charlotte Russe, Halsband – Charmig Charlie, Handväska – Target, Lägenheter – DSW

För att avsluta utmaningen designade jag det här utseendet baserat på 1950-talet. Prickdesignen och den breda kjolen är perfekta för detta. det var traditionellt feminint i stil!

Som komplement tillade jag ballerinor, en matchande väska och en pärlchoker. Utskärningar på klänningen och choker moderniserar utseendet samtidigt som man hyllar 50-talets stil.

Vad tycker du?

Vad tycker du om vintageinspirerat mode? Vilken outfit är din favorit? Har du din egen idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!