estadisticas web Skip to content

Stilutmaning: ha en annan vårtrend varje dag

College mode

Om du surfar på College Fashion kommer du förmodligen att älska att prova nya trender. Jag anser det som en hobby och är besatt av alla roliga trender i vår. Jag bestämde mig för att jag behövde en ursäkt för att köpa nya modebitar Så jag utmanade mig själv att ha en annan vårtrend varje dag i en vecka!

är utmanande du för att testa nya trender också. Om du behöver lite inspiration, kolla in outfituppsättningarna nedan:

Måndag

Produkter: Topp – Francesca’s, Jeans – American Eagle, sandaler – Red Dress Boutique, Choker – Red Dress Boutique

Först och främst har vi utanför axeln. I vår har varje butik massor av klänningar och blusar i den här stilen. Jag valde det här vita och blått som också innehåller tofsar (en annan vårtrend). Sedan lade jag till skinny jeans, guldsandaler och en vit blommechoker.

Tisdag

Produkter: Romper – Röd klädbutik, sandaler – mål, örhängen – röd klädbutik

Dessa nautiska pastellränder De finns överallt i vår och ger en rolig twist till ett klassiskt utseende. Jag kombinerade den här söta randiga romperen med guldflip-flops och originalörhängen i samma blå nyans.

Onsdag

Produkter: Klänning – Vit, Espadrilles – Vit, Halsband – Vit

Min favorittrend i vår är Espadrille lägenheter. Jag har sett dem överallt! Detta par har en neutral ton och en platt häl, vilket gör dem lätta att bära med allt. Jag parade ihop dem med en olivgrön klänning och en neutral krage för en lätt outfit.

Torsdag

Produkter: Klänning – Röd klädbutik, Sandaler – Francesca’s, Halsband – Charmig Charlie

Modeindustrin har haft en palmtryck tid och ärligt talat, jag klagar inte! Jag hittade den här raka klänningen som innehåller trenden och parade den med några bruna och guldsandaler. För att avsluta lade jag till ett långt guld tofshalsband.

fredag

Produkter: Klänning – Francesca’s, Clutch – Red Dress Boutique, Wedges – Target

Om du har läst College Fashion i vår har du definitivt hört talas om snören trend! Det trender starkt på de flesta amerikanska campus Jag parade ihop den här snörade svarta klänningen med matchande kilar och en guldväska. Ett så roligt och modernt utseende att gå ut på en fredagskväll!

Lördag

Produkter: Topp – Röd klädbutik, Jeans – American Eagle, skor – mål, koppling – mönster T och J

Det finns inget så lyckligt som färgade pomponger Och tack och lov är de över hela våren! Jag älskar den här halmhandväskan med pomponger, tofsar och mycket färg. Jag parade ihop den med en vit axel från axeln. smala jeans och nakna klackar.

Det här utseendet är så elegant och så kul samtidigt, jag är besatt!

Söndag

Produkter: Tröja – Red Dress Boutique, Shorts – Francesca’s, Sandaler – Forever 21, Örhängen – Charmig Charlie

Jag baserade denna outfit på tofs örhänge trend! De är så iögonfallande och är det perfekta sättet att lägga till lite whimsy till en outfit.

Jag parade ihop dessa örhängen med mint tofs med en periwinkle tröja och matchande shorts. För att avsluta utseendet lade jag till några sandaler som binder med örhängen för att verkligen sticka ut.

Vad tycker du?

Vilken är din favorittrend i vår? Kommer du att acceptera utmaningen? Har du en idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!