estadisticas web Skip to content

Stilutmaning: ett uttalande tillbehör varje dag

College mode

Okej, jag måste bekänna. För det mesta Jag glömmer helt att ta på mig mina tillbehör. Jag vet, hur kan jag kalla mig modefreak om jag inte ens bär rätt tillbehör till mina kläder? Det är definitivt något jag vill arbeta med eftersom jag vet skillnaden tillbehör kan göra för en titt.

Så i en vecka utmanade jag mig själv att använda ett uttalande tillbehör varje dag att knyta ihop min outfit! Jag känner att detta kommer att uppmuntra mig att accessorisera oftare och hjälpa mig att inse vilken stor skillnad en bra bit kan göra. Jag är utmanande du att prova det här också! Kolla in mina outfituppsättningar nedan för inspiration och kul med det.

Måndag:

Produkter: Topp – Röd klädbutik, Jeans – American Eagle, sandaler – mål, halsband – mål

Jag tänkte på att börja veckan med en skjorta som sammanfattade hur jag mår på måndagar! Jag parade ihop den här härliga tryckta tee med ett par klassiska jeans och sandaler. För att binda ihop lade jag till det här pärlhalsbandet med ett band på baksidan. Halsbandet bär definitivt det här utseendet och knyter verkligen ihop det hela.

Tisdag:

Produkter: Topp – Target, Shorts – Forever 21, Pines – American Eagle, Skor – Converse

Istället för ett traditionellt tillbehör bestämde jag mig för att använda trendiga emaljstift för det här utseendet. Stiften kan bäras på många olika sätt, men jag älskar hur de ser fästa i fickorna på jeansshorts. Jag avslutade denna outfit med en grön peplumblus och vit Converse för en avslappnad men ändå supersöt look.

Onsdag:

Produkter: Klänning – Röd klädbutik, Örhängen – JCrew Factory, skor – DSW

På onsdagen parade jag ihop dessa slående marinblå örhängen med den här klassiska denimklänningen. Uttalningsörhängen är djärva, men de passar väldigt bra med klänningens färg. För skorna valde jag dessa söta marinblå espadriller för att matcha örhängen.

Torsdag:

Produkter: Hatt – American Eagle, Topp – American Eagle, Shorts – American Eagle, Skor – Francescas

Dessa söta basebollkepsar är ett annat modeaccessoar i vår. Jag älskar den rosa färgen och det roliga meddelandet på den här! Jag parade ihop den med en grundläggande grå t-shirt och några svarta jeansshorts. För att avsluta det här utseendet lade jag till några ljusrosa sneakers för att matcha hatten.

Fredag:

Produkter: Klänning – Piko, halsband – A Cut Above Boutique, Shoes – Francescas

Jag är besatt av detta glittrande blåa halsband! Jag parade ihop den med en grå babydollklänning för att göra färgen riktigt pop. För att avsluta utseendet lade jag till några flerfärgade sandaler. Jag älskar att denna outfit inte är supermatchande, men det ser fortfarande ut som den är ihop.

Lördag:

Produkter: Klänning – Impressions Boutique, Solglasögon – American Eagle, Skor – Target

Till lördag byggde jag en outfit runt dessa iögonfallande solglasögon – jag älskar kattögonformens vintagestämning. Jag parade ihop dem med den här söta delvis mönstrade klänningen och några marinblå sneakers. Det här utseendet är så klassiskt och enkelt, perfekt för helgen.

Söndag:

Produkter: Klänning – Francescas, Skor – Francescas, Armband – Target

För att avsluta utmaningen ville jag bära det här vackra armbandet från BaubleBar and Target-samarbetet. Jag parade ihop det med en trendig axelklänning perfekt för våren. För att avsluta utseendet lade jag till dessa bedårande nakensandaler.

Vad tycker du?

Gillar du att ha på dig snygga tillbehör? Vilken outfit är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!