estadisticas web Skip to content

Stilutmaning: designern letar efter mindre

College mode

Style Challenge: Designer Brands.  Bär 7 olika designers på 7 dagar.  Inkluderar Wildfox, Lilly Pulitzer, Free People, Vineyard Vines och Kate Spade

Det är alltid kul att besöka webbplatserna för dina favoritbutiker och lägga till allt i din kundvagn … och sedan aldrig betala. (Jag tror att det här är min främsta hobby, om jag är ärlig.)

Medan det är bra att investera i snygga bitar, har du i allmänhet inte råd att bygga din garderob med avancerade eller till och med mellanklassiga märken. Lyckligtvis kan vi fortfarande hämta inspiration från dessa märken samtidigt som vi sparar för riktiga affärer.

Den här veckans stilutmaning är Skapa kläder inspirerade av dina exklusiva favoritmärken med mer prisvärda delar! För att komma igång, ta en titt på kläduppsättningarna med några av mina favoritmärken:

Måndag: Wildfox

Produkter: Topp – Target, kjol – American Eagle, solglasögon – Target, skor – Red Dress Boutique

Wildfox är känt för roligt, coolt och avslappnat utseende i fantastiska originaldesigner.

För att återskapa sin atmosfär hittade jag den här bedårande stjärna-tee och parade ihop den med en klassisk denimkjol. För tillbehör höll jag det enkelt med roliga nyanser och slip-on sneakers.

Kolla in mer Wildfox inspiration här!

Tisdag: Vineyard Vines

Produkter: Klänning – Target, Skor – Target, Bag – LL Bean, Armband – Etsy

Vineyard Vines grundades på ön Martha’s Vineyard, Massachusetts och är ofta förknippad med beredningsstil i New England. Hans kläder har ofta klassiska stilar i nautiska tryck.

Den här marinblå och vita randiga klänningen är söt och praktisk, perfekt för att kanalisera ett New England-utseende. Jag parade ihop den med vita sneakers, en duffelväska och ett knutarmband.

Onsdag: Lilly Pulitzer

Produkter: Topp – Old Navy, shorts – J.Crew Factory, sandaler – Target, örhängen – Red Dress Boutique

Lilly Pulitzer är ett Florida-inspirerat preppy-varumärke känt för sitt ljusa tropiska tryck Y klassiska stilar.

För att hjälpa dig att få Lilly Pulitzer att leta efter mindre hittade jag den här fantastiska tunikan med ett roligt tryck som påminde mig om hennes stil. Jag parade ihop den med några gnistrande kortslutna shorts. För att avsluta utseendet lade jag till metalliska sandaler och guldörhängen.

Kolla in mer Lilly Pulitzer inspiration här!

Torsdag: Free People

Produkter: Klänning – Röd klänning Boutique, Örhängen – Etsy, Handväska – Target, Sandaler – Target

Free People är symbolen för den festliga boho-stilen. De kommer ständigt ut med vackra samlingar! Tyvärr är de flesta av deras delar utanför mitt prisklass (om jag inte upptäcker dem till försäljning).

Den här salvia-klänningen påminde mig om Free People’s romantisk och frisinnig look. Jag parade ihop den med gladiator sandaler, en kantad väska och boho örhängen.

Kolla in mer Free People inspiration här!

Fredag: Visa mig din mamma

Produkter: Topp – Target, Shorts – Forever 21, Ankelstövlar – Target, Krage – Red Dress Boutique, Handväska – Red Dress Boutique

Show Me Your Mumu är ett Kalifornien-baserat varumärke och fångar perfekt kul, västkust stil!

Dessa svarta shorts liknar mycket Show Me Your Mumu-shorts, och jag parade ihop dem med en rolig toppknuten front. För tillbehör lade jag till svarta fotkängor, ett trendigt halsband och en söt tofsväska.

Lördag: Kate Spade

Produkter: Klänning – Röd klädbutik, handväska – charmig Charlie, örhängen – mål, lägenheter – mål

Kate Spade är en nyckfull och söt väska vände livsstil varumärke baserat i New York.

Den här midiklänningen i vackert blommönster fångar Kate Spades klassiska men ändå ungdomliga stil! Jag lade till en bedårande nyhetspåse och tillbehör med fina bågar för att lägga till mer detaljer i Kate Spade-stilen.

Kolla in mer Kate Spade-inspiration här!

Söndag: Lauren James

Produkter: Klänning – Mål, skor – Röd klädbutik, örhängen – Charmig Charlie, koppling – Röd klädbutik

Lauren James är ett nyare varumärke som erbjuder vackert seersucker klänningar i klassiska och feminina stilar!

Denna seersucker skjortklänning påminner om din stil. Hennes klänningar är ofta stylade med nakna klackar och pärlörhängen, så jag gjorde samma sak här och lade till en kopplingspåse med ett sött citronmönster.

Vad tycker du?

Vad är ditt favoritmärke för avancerade eller mellanklass? Vilken outfit är din favorit? Har du din egen idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!