Trajes de falda de invierno

Stanna söt i kylan: Hur man bär kjolar under vintern

College mode

Vinter kjol kostymer

Foton: ELLE

Medan vinter- Det är en av mina favoritsäsonger (Snow! Vacation! Winter Vacation! Michael Bubles Christmas CD!), Jag lade en längtande hand på mina vårkjolar varje morgon innan jag klädde mig. Jag saknar att ha på mig kjolar!

Detta dilemma är inspiration för mitt inlägg den här veckan. Här är två idéer för hålla dig varm när du bär en kjol den här säsongen. Nu skulle jag inte rekommendera att du bär dessa stilar i en snöstorm om du inte är riktigt dedikerad (och mer kraft till dig själv), men tanken är att du kan ta på dig vinterrock och handskar och sedan gå till ett middagsdatum eller klass helt. isolerat.

Cirklar staden

Vinter kjolar går ut ser

Produktinformation: tröja, kjol, strumpor, halsduk, stövlar, hatt, koppling

Det är grymt att vägra en kjol vid speciella tillfällen bara för att den är under noll. Här är mitt föreslagna botemedel: stickade strumpbyxor, monokroma tillbehör för kallt väder och en tjock häl. Kjolen är tillräckligt baggy så att de tjocka tightsen inte blir irriterande eller får dig att känna dig klaustrofobisk, och jag älskar hur det ser ut med en kabelstickad tröja och stickade extrafunktioner.

En tygväska av fuskpäls och ankelstövlar gör denna outfit elegant nog, men om du vill att denna outfit ska fungera för klassen kan du byta skorna mot vinterstövlar och totväskan mot en crossbody-väska. En mellanlång ärtrock eller vadderad fuskpälsjacka är fantastiska ytterkläder för detta utseende.

Sashaying till klass

Vinter kjol skola

Produktinformation: tröja, väska, halsduk, strumpor, stövlar, kjol, strumpor

För klassen rekommenderar jag att du bär tjocka strumpor, varma stövlar och en bedårande grafisk tröja (det här är från Lauren Conrads Kohls linje!). Sammet är vanligtvis ett mer formellt material, men jag älskar hur det ser ut som en baggy midikjol. Halsduken och tröjan ger ensemblen en mer lekfull atmosfär som är helt lämplig för lektion eller för en studie på ett kafé.

Om du vill överföra denna stil till en mer ståtlig affär, byt ut dessa stövlar mot de från den första klädseln och lägg sedan till gnistrande smycken. En vadderad jacka eller lång ärtrock i vilken färg som helst skulle se bra ut med denna outfit.

Vad tycker du?

Är det någon som är expert på att ha på sig kjolar när det är kallt? Vilka är dina rekommendationer? Gillar du dessa kläder? Låt mig veta nedan och glad shopping!