Tutorial de uñas metálicas con Sally Hansen

Sponsrat: Hur man får perfekta metallspikar med Sally Hansen

College mode

Metallic Nail Tutorial med Sally Hansen

Metallics är extremt trendiga just nu – Från metallögonmakeup till kläder och accessoarer, glänsande metalliska nyanser är mycket “in”. Måla trenden i din nagel det är ett enkelt sätt att krydda ditt totala utseende.

Våra vänner i Sally hansen har en fantastisk ny serie nagellack som gör det enkelt för dig att applicera metallfärger på dina naglar utan att få ett för tjockt eller glänsande utseende. Dessa polermedel gör att dina naglar ser ut som de är täckta av folie, på bästa möjliga sätt. Dessutom är de lätta att hitta – alla produkter som listas nedan finns på Target!

I den här handledningen visar jag dig det enklaste sättet att få en ny touch på den grundläggande metalliska mani som är perfekt för sommaren. Denna polermedel är så vacker, så du kan välja om du vill lägga till korallkanten (eller någon annan färg), men om du gör det har jag några enkla knep för att hålla det enkelt! Läs vidare för att se den färdiga produkten och mina steg för att uppnå den.

Vad behöver du:

Sally Hansen Polisher: 2-i-1 dubbelbeläggningsbas och topplack, Triple Shine 210 Reef-Raf och färgfolie 490 i sterlingsilver
  1. Sally Hansen Double Duty 2-i-1 Base & Top Coat
  2. Sally Hansen Triple Shine i # 210 Reef-Raf
  3. Sally Hansen färgfolie i sterlingsilver Nr. 490

Steg 1

Spara och polera naglarna så de är smidiga och redo att polera. Jag har relativt korta naglar, men de är fortfarande tillräckligt långa för att jag måste filma dem, så jag ser alltid till att de ser perfekta ut innan jag polerar dem. Det gör bara applicering av polermedel lättare och mindre strimmor!

Steg 2

Slutförbered dina naglar genom att applicera en baslack, som Sally Hansen Double Duty, och då är du redo att applicera din första färgfärg!

Steg 3

Sally hansen metalliska naglar

Du kommer bli använd Color Folie-glasyr förstSå applicera ett tunt lager och låt det torka helt. Applicera sedan din andra päls. Jag använde två lager på mina naglar, även om vissa människor behöver bära tre, så använd ditt gottfinnande!

Om du ska lägga till den mellersta rosa randen (hur söt!) Då var noga med att låta denna polska torka heltVilket ibland kan innebära att dina naglar torkar i en timme. Planera din tid klokt! Vi kommer att använda tejp i nästa steg, så att du inte vill att polermedeln ska lossna från tejpen.

Steg 4

Sally hansen metallic nagellack

Nu är det dags att tillämpa rand! Bilden här är lite vilseledande eftersom metallens glans plus ljuset från mitt kök gör att den rosa linjen ser lite tjock ut, men jag lovar att den är helt slät. Jag är en perfektionist, så jag inser allt, och jag hade inga problem med denna manikyr!

Så här applicerar du strimman: Ta reda på var du vill ha det på dina naglar. Du behöver två bitar tunt, helt klart tejp (eller ett annat märke). Se till att tejpen INTE är matt finish. Den killen är för tjock för att fungera bra. Förskär 20 stycken 1-tums tejp, och när du är klar, börja applicera dem! Uppsättning en bit på toppen av nageln och en på bottenlämnar mängden mellan de två i den storlek du vill ha randen.

Måla sedan! Se till att du inte blir för galen och applicera ett tunt lager så att det inte blöder. Denna polermedel är väldigt ogenomskinlig, så du har inga problem med en päls. Låt torka i 45 minuter eller mer, beroende på dina naglar. Du känner till dina naglar!

När de är helt torra, Ta bort tejpen långsamt och applicera en topplack. Jag föreslår Sally Hansen Double Duty 2-i-1 bas och topplack och voila! Redo!

Metallic Nail Tutorial med Sally Hansen

Detta är den perfekta och enkla sommarmanikyren. Det ser stiligt ut, men det är faktiskt inte så svårt så länge du har tid att vänta på att polska torkar. Ha kul med det här utseendet!

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av Sally Hansen och Sally Hansen-produkter tillhandahölls gratis. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår informationssida.