Tendencia punk pulida

Sponsrad: Rock the Polished Punk Trend med CoverGirl och Vidal Sassoon

College mode

En av de hetaste trenderna den här säsongen är “polerad punk”, Med läder (eller syntetläder), dubbar, fotkängor med kantiga snitt och moderna versioner av pläd.

För att få det här utseendet, kolla in uppsättningen nedan med produkter från våra vänner på CoverGirl och Vidal Sassoon.

Polerad punk-trend

Produkter:Tee; Jacka; Mask; Armband; Ringar: Hjärta, Midis, “Cool”; Bälte; Byxor; Handväska; Stövlar; Hårfärg

Få en punkinspirerad look i några få steg! Börja med några ljusgrå skinny jeans och ett dubbat punkbälte. Ta sedan en vit grafisk tee – den här har punkens favoritmodell, Cara Delevingne. Kasta på dig en quiltad fuskpälsjacka för att hålla dig varm och lägg sedan till coola flickaccessoarer som en rutig korsväska och trendiga beskurna fotstövlar. Avsluta med kantiga blandade metallsmycken.

Det här utseendet skulle inte vara komplett utan en punk inspirerad skönhetsutseende! Definierade mörka ögon är väsentliga för punktrenden, så skapa djärva fransar i ansiktet med CoverGirl “Flamed Out” Mascara. Slutligen är en iögonfallande hårfärg ett utmärkt tillskott till punkestetiken – om du vill ändra på saker, prova Vidal Sassoon’s Pro Series Permanent Color för en djärv, kantig nyans som säkert kommer att vända på huvudet.

Vad tycker du?

Älskar du höstens punk-inspirerade trend lika mycket som vi gör? Vad tycker du om utseendet? Har du provat den nya CoverGirl Flamed Out-masken än? Vad sägs om Vidal Sassoon hårfärg? Låt oss veta med en kommentar.

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av P&G. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår informationssida.