Trajes-de-clase-para-fiesta-con-botas-SOREL

Sponsrad: Idéer för klass till festdräkt med SOREL

College mode

    Party-klass-kostymer-med-stövlar-SOREL

En av mina favoritartiklar i college-garderoben är ett trevligt par långa bruna stövlar. När skolan börjar om är det officiellt startsäsong, och jag älskar mitt nya par, med tillstånd av SOREL. Deras stövlar är djärva, vackra och lyxiga men samtidigt otroligt funktionella.

    Sorel-Brun-Slimboot

Slimboot går gränsen mellan snygg och robust. Med strumpor passar dessa stövlar som en dröm. Höga bruna stövlar som dessa är det enklaste att bära med nästan vad som helst. Dessutom är de resistenta mot vatten. Kan du säga att drömmen blev verklighet?

Nedan visar jag dig hur jag stylar dessa underbara outfitstövlar som tar dig från klass till en utekväll på nolltid.

1. Indigo lätthet

    Indigo-Byxor-Vit-Scalloped-Top-Green-Infinity-Scarf-Sorel-stövlar

Det är inte mycket lättare än en vit blus och jeans, men att göra sakerna mer eleganta, lägg till byxor i en rolig höstfärg och prova en vit blus med intressanta detaljer, som virkade och skulpterade kanter. Elegant, mångsidigt och enkelt – perfekt för morgonlektioner.

Oändliga halsdukar de är ett utmärkt sätt att lägga till färg och är perfekta om scarfknutar utmanar dig, precis som din.

2. Strimla ark

Svarta culottes ljusbruna tröja sorel stövlar

När jag lever på kanten, gör jag saker som att kontrollera mina inköp på linjen för självkassan, ha på mig strumpor som inte passar och blanda svart och brunt. I själva verket föredrar jag solbränna framför vitt i min hudton, så den här färgkombinationen har varit en av mina favoriter för att se enkelt ut.

Asymmetriska culottes transportera mig till en catwalk, och de ser bra ut med ett par höga stövlar.

Det spelar ingen roll om din idé om en fest går till centrum, strimlar löv på väg till klassen eller bakar fnissar med din älskade, den här outfit har fått dig täckt.

3. Övergångsskikt

Blå blommig kimono brun sorel stövlar svart linne

Kimonos de är ett utmärkt sätt att integrera mönster i en garderob. De är lätta och gör dem perfekta för hundsommardagar när det är varmt på dagen och kallt på natten.

Återigen bryter jag några old-school regler genom att sporta svart, brunt och marinblått, men som du ser är utseendet rustikt och faller lämpligt. Vi säger, var modig, bryt mot reglerna och blanda neutrala efter eget hjärta.

4. Modern natur

    Tan-Printed-Kjol-Sorel-Boots-Turkos-Krage-Messy-Bun

Medan vi pratar om mönster, kan jag säga att denna vilda blandning av geometriska mönster är underbar? Dessa mässingskruvar får mig att vilja dansa av glädje.

Jag parade den här kjolen med allas favoritskjorta, den universella vita t-skjortan. För en dos färg bär jag en turkos sten halsband, en av mina favorittillbehör.

För att förhindra att proportionerna ser ut på sin plats, Jag rekommenderar att du bär högre stövlar med kortare fållar.

Plus! # 1Boot3Ways på Insta från CF!

SOREL Boots On Campus - College Mode

Vill du ha fler idéer om hur du utformar dessa fantastiska SOREL stövlar? Ta en titt på CF: s Instagram-konto, där jag kommer att delta i # 1Boot3Ways-utmaningen och designa dessa stövlar i tre helt olika stilar. Vi ses där!

Vilket är ditt favorit sätt att bära stövlar?

Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan. Tack till SOREL för de fantastiska stövlarna och se till att plocka upp ditt eget par! Jag är säker på att du kommer att älska dem lika mycket som jag.

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av SOREL och stövlarna tillhandahölls gratis. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår informationssida.