Productos para uñas Sally Hansen

Sponsrad: Hur man tar hand om dina naglar på rätt sätt med Sally Hansen

College mode

Varje tjej vill perfekta naglar. Tyvärr gör många tjejer “skötsel och underhåll” -delen lite fel, vilket kan skada dina naglar på lång sikt och göra dem spröda och svaga, vilket vi definitivt inte vill ha.

Som tur är, Sally hansen Det har fantastiska nagelverktyg som gör att dina naglar ser friska, glänsande och smidiga ut. Dessutom är de lätta att hitta – alla listade produkter finns på Target!

I den här handledningen visar jag dig rätt saker att göra för att hålla naglarna i toppform. Att vara snabb och snabb med dina naglar kommer inte att göra dig något bra, så 8-10 minuter från början till slut för att förbereda dina naglar. Läs vidare för mina steg för att få de “perfekta” college naglarna!

Vad behöver du:

Sally Hansen Nail Products
  1. Sally Hansen No More Ridges Nail Buffer
  2. Sally Hansen Clean Cut Classic Nail Clipper
  3. Sally Hansen stämplad nagelfil (Jag älskar den här blomman!)
  4. Sally Hansen Hard As Nails Extreme Wear Nail Color i Pep-Plum

Steg 1

Sally hansen tampong

Efter användning nagellackborttagare för att avlägsna polska rester, ta tag i ditt nagellack (nr 1 ovan) och polera naglarna med alla fyra sidorna, som är bekvämt märkta steg för steg. Jag vet att många tjejer gillar att buffra i slutet, men jag har hittat det polera naglarna i förväg gör det enkelt att klippa och arkivera dem.

Var säker på att polera naglarna långsamt och försiktigt så att den inte bryter en av sina åsar (om den har någon). En snabb polering kan göra naglarna för tunna och svaga, så vi vill inte göra det.

Ett sista tips: var noga med att ägna särskild uppmärksamhet åt sidan av steg 4, vilken lyserdina naglar. Det kommer att förbereda dem perfekt för polering! Gör detta igen i slutet av handledningen för att se till att ditt glitter fortfarande är intakt.

Steg 2

Sally hansens nagelklippare

Nästa, klipp dina naglar med Sally Hansen Clean Cut Classic Nail Clipper! Denna nagelklippare är det bästa jag har använt. Den passar perfekt i min hand och ger en så skarp skärning att du inte behöver försöka för hårt.

Ser du den skarpa kanten på min rosa nagel ovanför? Vi vill ta bort det och se till att det försvinner, för det ser inte bra ut. Klipp dina naglar i tre delar: vänster, höger, mitt. Du vill inte klippa hela spetsen på en gång. Det kan leda till brott (och det är svårt att göra). Att böja naglarna för mycket under trimning kan skada dem. Var bara snälloch tvinga inte det!

Steg 3

Sally hansens nagelfil

Fil bort! Jag älskar designen av denna Sally Hansen nagelfil, och själva filen är tjock nog för att få jobbet gjort, men inte tillräckligt tjockt för att riva naglar. Det är i grunden perfekt.

Jag vet att många av dina mammor, mormödrar eller vänner förmodligen har berättat för dig detta, men det är sant: tappa inte naglarna från vänster till höger. Skicka dem bara i en riktning! Arkivering i båda riktningarna kan försvaga dina naglar.

Spara dina naglar tills du inte känner dig grov. Du kan Sök efter grova kanter genom att köra en mjuk bit tyg som en tröja eller en finstickad T-shirt över kanterna på dina naglar. och se om de fastnar på tyget. Om de upptäcks någonstans kan du skicka in det igen och fixa det!

Obs! Efter detta steg skulle det vara en bra tid att klippa nagelbanden om du vill. (Inte alla gör det, det beror på dina personliga preferenser.) Om du skär dem rekommenderar jag Sally Hansen Nip-Em-On-The-Go Cuticle Clipper!

Steg 4

Sally hansen nagellack

När dina naglar har formats och perfektats efter eget tycke, applicera din favoritskugga på nagellack. Jag älskar för närvarande denna de Extremt hårt slitage som Sally Hansens naglar linje som heter Pep-Plum. Namnet är bedårande, och den här färgen är så trendig för vår och sommar!

Dessa polermedel är också kända för hur länge de håller utan flisning, och de gör definitivt, ingen skoj.

Jag gillar att applicera polska på tre passerar, mycket långsamt, börjar direkt ovanför nagelbandet. Du behöver inte måla dina nagelband! jag målar ett streck till vänster, sedan till höger och sedan till mitten, förhoppningsvis täcker hela min spik vid denna tidpunkt. Gör två lager.Avsluta med en topplack och voila!

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av Sally Hansen och Sally Hansen-produkter tillhandahölls gratis. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår informationssida.