Contenido del patrocinador creado con Vichy 2 de noviembre de 2019 Esto es lo que sucedió cuando un robot les dio a nuestros editores consejos sobre el cuidado de la piel ¿Quién necesita un dermatólogo de todos modos?

Sponsorinnehåll skapat med Vichy 2 nov 2019 Här är vad som hände när en robot gav våra redaktörer hudvårdsråd Vem behöver en hudläkare ändå?

Sponsorinnehåll skapat med Vichy 2 nov 2019 Här är vad som hände när en robot gav våra redaktörer hudvårdsråd Vem behöver en hudläkare ändå?

Det är ingen överraskning för någon att skönhetsmärken alltid letar efter ny vetenskaplig utveckling för att förbättra sina produkter genom trendiga ingredienser, innovativa texturer och färska formler. Men där saker och ting har förändrats under 2019 är att varumärken nu vänder sig till vetenskap för att också förbättra shoppingupplevelsen för kunderna. Artificiell intelligens (oftare förkortat AI) ligger i spetsen för denna rörelse med många varumärken som introducerar “test” -programvara på sina webbplatser så att du kan avgöra om en läppstiftfärg eller pannskugga passar dig innan köpa. Visst, det låter smart i teorin, men jag måste erkänna att jag inte har blivit överväldigad av något av de verktyg jag hittills har provat. Läppstift nyanser ser aldrig riktigt “rätt” ut och det finns alltid lite färgavvikelse när den riktiga saken kommer till din tröskel.

Så när jag hörde att Vichy lanserade ett verktyg för artificiell intelligens som utvecklats av hudläkare för att diagnostisera viktiga tecken på åldrande och erbjuda personlig rådgivning, måste jag erkänna att jag var lite skeptisk. Men allt som lovar att ge vardagliga kvinnor tillgång till professionella hudvårdsråd är värt det.

“Som det främsta anti-aging-varumärket i europeiska apotek är vi stolta över att kunna presentera Vichy SkinConsult AI, en riktig vetenskaplig milstolpe utvecklad med hudläkare”, säger Myriam Bekkar-Schneider, VD-chef. “För första gången tillåter denna teknik alla kvinnor att få en personlig diagnos för att bättre förstå hudens åldrande och hitta en hudvårdsrutin som passar dem.”