Contenido del patrocinador creado con Tory Burch el 15 de septiembre de 2020 Si hay una colección que no podemos esperar para usar para el otoño, esta es tan elegante.

Sponsorinnehåll skapat med Tory Burch den 15 september 2020 Om det finns en kollektion som vi inte kan vänta med att ha på hösten är den här snygg.

Sponsorinnehåll skapat med Tory Burch den 15 september 2020 Om det finns en kollektion som vi inte kan vänta med att ha på hösten är den här snygg.

Höstkollektionen som visades i New York i februari inspirerades av keramikern och Manhattans lokala Francesca DiMattio, vars skulpturer spred sig över banan och som designade utskrifterna för samlingen i samarbete med Burch. Designern säger att DiMattios konstverk “genomsyrar det dekorativa med styrka och kraft”, utmanande idéer om kvinnlighet genom att lägga till en modern twist till traditionellt feminina normer: pastellfärger, pärlor, korg och blommor, för att nämna några. .

Det är tydligt att se influenser i den nya Tory Burch-samlingen. Inte bara i de glada färgerna och gör-det-själv av tryck och texturer som speglar DiMattios blandmedietekniker, men också mer subtilt i hur Burch kontrasterar de dekorativa och feminina elementen med de maskulina silhuetterna. En utsmyckad sidenklänning är ihop med en strukturerad läderjacka, Edwardian-skräddarsy med hög hals kommer med ett romantiskt blommönster och flytande, kalvskinnande kjolar avslutas med ett par robusta läderstövlar.

Resultatet är en samling som återspeglar den mångfacetterade karaktären av hur en kvinnas garderob och personlighet ser ut idag, vilket i slutändan är det som gör henne så önskvärd och, ännu viktigare, bärbar. Det finns en stil i denna kollektion som passar alla tillfällen eller stämningar, oavsett om det är en enkel mönstrad klänning för en hektisk mötesdag; det perfekta minimalistiska gabardinutseendet för helger; en klassisk kostym som ökar självförtroendet; Och, naturligtvis, ett mördare par lila stövlar att gå med allt. Detta är den ultimata kapselgarderoben för idag.