Contenido del patrocinador creado con John Lewis el 21 de julio de 2020 John Lewis & Partners está organizando un espectáculo de belleza virtual: estás invitado Estarás en una gran compañía.

Sponsorinnehåll skapat med John Lewis den 21 juli 2020 John Lewis & Partners är värd för en virtuell skönhetsshow – Du är inbjuden Du kommer att vara i fantastiskt sällskap.

Sponsorinnehåll skapat med John Lewis den 21 juli 2020 John Lewis & Partners är värd för en virtuell skönhetsshow - Du är inbjuden Du kommer att vara i fantastiskt sällskap.

En gång i tiden styrde brittiska varuhus över skönhetsindustrin. Från de senaste innovationerna inom hudvård till några av de mest lyxiga sminkpengarna som kan köpas, om du menar allvar med skönhet, var varuhus alltid den första anlöpshamnen. Men genom åren, när nya varumärken började dyka upp till vänster, höger och centrum, blev skönhetsdestinationer på nätet alltmer populära. Men i synnerhet en butik har lyckats behålla sin position som en skönhetshotspot, delvis på grund av sin framträdande inte bara på huvudgatan utan också som en snygg virtuell destination.

I själva verket skulle vi gå så långt som att säga att John Lewis & Partners snabbt blir vår föredragna skönhetsdestination. Under den senaste stängningen höll butikens online-erbjudande, allt från traditionella lyxvarumärken till oberoende nischnamn, oss alla skönhetsnarkomaner förnuftiga i vetskapen om att våra flaggskeppsprodukter fortfarande var tillgängliga inom räckhåll. hand. Enkelt uttryckt finns det ingen skönhetsbudget eller behov som John Lewis & Partners inte tar upp.