estadisticas web Skip to content

Splurge vs Save: 3 Incredible High-End Pharmacy Makeup Imitations

College mode

Sminkpåsar

Bildens författare

I mitt sista inlägg diskuterade jag tre avancerade (aka dyra) sminkprodukter och deras billiga men lika imponerande apoteksbluffar.

Tja kära läsare, du bad om fler knep och jag kommer att ge dig fler knep! Den här veckan har jag valt ytterligare tre produkter som verkligen sticker ut just nu: en rodnad, en läppstift och en highlighter / concealer.

Alla dessa produkter är vad du skulle kalla “kult” -favoriter, men jag ska visa dig att även de mest sofistikerade produkterna kan bedra. Läs vidare för att se dem:

1. MAC läppstift i ryska röda kontra Revlon matt läppstift i riktigt rött

MAC läppstift i rysk röd vs Revlon matt läppstift i riktigt röd

$ 15 på MAC | 6,99 USD på Ulta

Färgen på MACs ryska röda läppstift är en klassisk matt röd som varje tjej ska äga. Det kostar dock $ 15 och beroende på hur mycket du bär det röda läppstiftet vill du inte alltid fortsätta att betala så mycket när du behöver köpa en ny.

Revlon Matt läppstift i riktigt röttdet är en nästan identisk färg och formulering. Den enda nackdelen med ett billigare läppstift är att det kan hålla fast vid torra fläckar på dina läppar, så kom ihåg att exfoliera och använd en riktigt bra balsam under.

Båda läppstiftarna är väldigt matt och klassiska gå med Revlon om du är en ivrig röd läppstiftanvändare. Håll fast vid MAC om det är en tillfällig sak för dig eftersom formuleringen och fuktgivande kvaliteten är något bättre.

2. NARS Blush in Orgasm vs. NYX Powder Blush i nypa

NARS rodnar vid orgasm kontra NYX-pulver rodnar på nypa

29 $ på Sephora | 5,99 USD på Ulta

Även beskrivningarna av dessa två rodnader är duplikat av varandra. Båda beskrivs som en “skimrande persikrosa” och det är mycket uppenbart att färgerna liknar varandra.

NYX-rodningar är av mycket god kvalitet och färgutdelningen är utmärkt. Klämd färg är ett absolut bedrägeriför orgasm Och det är klart, även färgen på de glödande partiklarna är samma rosa-orange som NARS.

Ja, NARS orgasm rodnar Det är en absolut kultfavorit, men det kostar 29 dollar. Om du älskar det lika mycket som jag använder du stekpannan ganska ofta och det kan vara lite löjligt att köpa en rodnad på $ 30 varannan vecka. NYX-alternativet är bara $ 6 och ser lika vackert ut.

3. Yves Saint Laurent Touche Éclat vs. Maybelline Dream Lumi Touch Concealer

Yves Saint Laurent Touche Eclat vs. Maybelline Dream Lumi Touch Concealer

$ 40 på Sephora | 7,99 USD på Ulta

YSL Touche Éclat Illuminating Concealer det är något du inte ser någon skönhetsguru utan. Det är en häftklammer i vilken sminkpåse som helst Mångsidig – Det är en highlighter, concealer, ögonskugga, kontur, oavsett vad du vill att det ska vara, verkligen. Låg? De är $ 40.

Maybelline Dream Lumi Touch Illuminating Concealer gör samma saker för bara 7,99 USD. Den har till och med samma borstapplikator och “penna” -form.

Båda versionerna innehåller inte mycket produkt i röret, så kom ihåg det innan du köper. Dessa highlighter concealers är definitivt ett hemligt vapen i alla sminkväskor, men Jag rekommenderar att du håller dig till Maybelline-versionen om du saknar kontanter.

Vad tycker du?

Har du en apoteksprodukt som du älskar? Eller en high-end som du tycker är för dyr? Lämna en kommentar och låt oss veta!