Derroche versus ahorro: delineador de ojos y sombra de ojos

Splurge kontra sparande: eyeliner och ögonskugga

College mode

Splurge kontra sparande: eyeliner och ögonskugga

Spara pengar Det är något vi alla älskar att göra, eller hur? Jag vet vad jag gör! Förra veckan skrev jag en Splurge vs. Spara på concealer och foundation, och idag bestämde jag mig för att lägga allt fokus på ögonen. Mer specifikt, om du skulle spendera eller spara på eyeliner och ögonskugga.

Om du undrar varför jag inte inkluderar mascara, beror det på att jag redan har gjort en “Splurge vs. Saving” på möjligen den bästa mascara genom tiderna – Benefit’s They’re Real! Men om du vill att jag ska hitta en fångst till en annan avancerad mascara, vänligen meddela mig i kommentarerna så gör jag mitt bästa för att hjälpa till.

Jag kommer att dela med dig Det bästa avancerade eyeliners och ögonskuggor, så mycket som Det bästa apotek eyeliners och ögonskuggor. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

Splurge: Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner

$ 20 på Sephora

Stila är utan tvekan den bästa vattentäta flytande eyelinerOch jag är stolt över att kunna säga att jag är besatt! Men prislappen är lite för mycket, och jag tycker att jag måste köpa tillbaka den varannan och en halv månad eller så, vilket kan bli dyrt. Men det är inte att säga att detta inte är fantastiskt eyeliner, för det är det.

Det varar hela dagen och Jag kan inte radera det när jag oundvikligen gnuggar ögonen från sommarallergier., vilket definitivt är ett plus i min bok. Det är också väldigt enkelt att använda och i princip idiotsäker. Sammantaget är detta verkligen en bra eyeliner, men tänk på priset på 20 USD innan du investerar i en eyeliner.

Spara: L’Oreal Infallible The Super Slim Eyeliner

L'oreal ofelbar eyeliner

8,99 USD på Ulta

Innan du upptäcker Stila eyeliner, det här var min favorit eyeliner och lita på mig, det är definitivt fantastiskt! Deras inte vattentät, men det är långvarigt och enkelt att applicera.

Den “penna” -liknande applikatorn och Stila’s är nästan identiska, men den här är lite fastare och kan dra i ögonlocket, vilket gör linjen mindre slät. Dock, Om du inte använder eyeliner varje dag kan det här vara ett bra alternativ för dig.. Det är billigare, håller lika mycket tid och är fortfarande djupt svart.

Domen? AVFALL!

Även om prisskillnaden är lite mer än hälften säger jag det kvalitet slår pris här. de Stila Eyeliner fortfarande bäst. Den är vattentät och appliceras mycket smidigt!

Spara: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow

Maybelline färg tatuering ögonskugga

6,99 USD på Ulta

Om du bär ögonskugga och inte äger den här produkten bör du välja en så snart som möjligt. Maybelline Color Tattoo ögonskuggor är verkligen fantastiska! Jag svär på dessa. Jag bär antagligen en varje dag och sista tills jag tar bort min smink. Den bästa delen? Jag behöver inte ens använda en ögonskuggbas.

Jag gillar också hur lite krämiga de är, om det är vettigt. De ta inte lång tid att blanda och de torkar faktiskt på ögonlocket så att du också kan blanda pulveriserade ögonskuggor med dem. I allmänhet, ja. Jag behöver bara säga ja till dessa. De är perfektion!

Splurge: Make Up For Ever Aqua Cream Eyeshadow

Makeup för evigt vattenkrämögonskugga

23 $ på Sephora

Du tänker antagligen: ”Förutom priset, Vad är skillnaden mellan denna produkt och Color Tattoo?“Svaret är ganska enkelt. De är 100% vattentäta. De kommer inte att gnugga bort oavsett hur många gånger du rör vid dina ögon, och de fungerar som en fantastisk bas för många ögonmakeupstilar..

Priset på $ 23 är ganska högt, men Förpackningen är förmodligen dubbelt så stor som den färgade tatueringen.och det finns fler färgalternativ. Dessa är också lite mer pigmenterade och lättare att applicera på grund av förpackningens storlek.

Domen? SPARA!

Mitt råd? Välj Maybelline Color Tattoo Eyeshadow. De är en fantastisk produkt och kommer inte att bryta banken. Men om du inte gillar färger eller behöver vattentäta, prova Aqua Cream-skuggor.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritögonskuggor och eyeliners? Har du provat några nedslående lyxprodukter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!