estadisticas web Skip to content

Spiktrender för vår och sommar 2016

College mode

Fortsätter vår serie på Modetrender vår / sommar 2016 (Vi har redan täckt våren 2016 Athleisure trender, våren 2016 badkläder, våren 2016 smycken, våren 2016 färger, våren 2016 trendigaste halsband, våren 2016 hetaste handväskor vår 2016, vår 2016 modeskostilar, vår 2016 hetaste makeuptrender samt hårtrender för vår och sommar 2016), kommer vi tillbaka med mer än säsongens mest populära trender … den här gången, till hands.

Dagens ämne är Spiktrender för sommaren 2016! Manikyr och pedikyr den här säsongen är minimal, men mycket attraktiv. I år har jag sett ett intressant utbud av trender och stilar i nagelavdelningen som trotsar den klassiska naken eller röd, och det är därför jag har bestämt mig för att dela. Låt oss prata om modetips:

1. Metallisk

Metalltyger är hela ilska för sommaren, så det är naturligt att naglar följer efter. Som med metalliska kläder fungerar metalliska naglar som en neutral, så de går med nästan vad som helst. En metallisk glitter är ett subtilt sätt att lägga till lite glamour i din grundläggande mani.

2. I raden av franska

Crescent manikyr har trenderat under några säsonger och blir ännu roligare i sommar med tillägg av några roliga tillbehör som målade tips till foto 1 ovan.

Franska manikyr är också väldigt heta just nu, men med en annan twist. Det trendigaste sättet att bära det här utseendet är att använda neutrala toner som de svarta och vita på foto 2 ovan. Vi också kärlek med naken och ljus färg som sett på Monique Lhuillier våren 2016, så fräsch och rolig!

3. Geometrisk

Moderna tjejer, det här är trenden för dig – Snygga linjer och unika former är den hetaste trenden inom nagelkonst. Vi har tidigare pratat om hur man gör en geometrisk manikyr (i princip bara måla ett lager, vänta tills det torkar, tejpa de områden du vill maskera, måla om och ta bort tejpen när det är torrt), så fyll på tejpa och börja måla!

4. Färgpop

Även om den senare inte är en ny trend, kan du inte lägga den åt sidan eftersom den kommer att bli en stark trend. Som vanligt är djärva, iögonfallande färger den bästa nageltrenden för sommaren. Det finns ingen bättre tid än de varmare månaderna att rocka en djärv tonad mani, så gå för det med sommar 2016 nagelfärger som korall eller djärv lavendel.

Dina tankar?

Vad tycker du om dessa nuvarande trender? Finns det några som du redan har adopterat? Jag personligen älskar dem alla. För någon som älskar bra nagellack är dessa sommarspiktrender ett bra incitament att prova något nytt. Kommentera nedan för att meddela mig vad du tycker.