estadisticas web Skip to content

Spikad delar sin livliga gatukonstspikdesign

Spikad delar sin livliga gatukonstspikdesign

av Katy Parsons från Nailed It

Boulder är inte känt för sitt livliga stadsliv, åtminstone inte i traditionell mening. Ändlösa vägar ersätts med slingrande kurvor som leder upp spår till ikoniska Flatirons och trångt trafik invaderas på grund av cykeltrafik. Staden är unik i den meningen och bibehåller en spännande atmosfär.

Pearl Street är centrum för Boulder. På våren blir den levande med tulpaner och på natten översvämmas det av universitetsliv. Pearl Street är vänligt på dagen men fortfarande festklart och är känt för sina butiker och besökare. Om du inte ser gatukonstnärer, är du förmodligen några kvarter bort på bondemarknaden eller går in i en av deras eklektiska men så-så-Boulder-butiker eller modebutiker.

Vad jag älskar med det, och Boulder i allmänhet, är allt murverk som läggs över det. Som en transplantation från jordbävningsbenägen Kalifornien var jag glad att se så många tegelstenar och den blir aldrig gammal. Pearl Street har det, universitetet har det, och de flesta av de hus du ser har det. Det är en så klassisk form av okonventionell konst.

tegelvägg inspiration

Kanske är min kärlek till henne det som ledde mig till min första inspiration för denna ledare. Denna byggnad är en av de äldsta byggnaderna i centrum, som du kan se från dess yttre beklädnad. Skalningsfärgen visar många års användning av hemlösa, åskådare och Boulder-klimatet. Det inspirerade mig att skapa min kala tegel nagelkonst för Sally Hansens #iHeartNailArt-tävling.

Tegelskalningsutseendet gjordes med tre Sally Hansen-produkter: Vanity flare (en Triple Shine-glasyr), en Vit Randig polermedel från I Heart Nail Art-linjen och en pensel från I Heart Nail Art Toolkit. Först polera naglarna med två lager Vanity flare. Lägg sedan till horisontella linjer med det vita fodret. Lägg till några vertikala linjer mellan de horisontella linjerna, förskjutna på varje rad. Rengör nu din spårborste så att den är nästan torr och smutsa slumpmässiga delar av nageln med röriga vita mönster. Doppa nu din nagelborste i aceton och fläck de mönster du just gjort, vilket kommer att få dem att spridas till bleka mönster, som att peelingfärg. Se till att avsluta med en topplack också!

tegelväggspikar

Boulder är också populärt för sin uppfinningsrikedom i näringslivet och för sina gröna granolaformer. Medan klassisk tegelsten täcker staden är moderna underverk på samma sätt spridda. Blandningen av tegel med stål är slående och fångade min uppmärksamhet i mitt andra inspirerande stycke.

räcke-inspiration

Räckena i denna restaurang är perfekta för ovala naglar. Med bara en aning kurva och en trasig kant för att kompensera den, gör det bra nagelkonst. Jag älskar hur det kompletterar tegelvägen som omger den.

räcke spikar

Inspiration för nagelkonst kommer aldrig från en enda källa, och Sally Hansen vill att du ska uttrycka din kärlek till nagelkonst i sin #iHeartNailArt-tävling. Gå in för att vinna $ 500 och en resa till New York för att tävla i Grand Final, där vinnaren får $ 2000! Månadens tema är Jordnötsvätska. Läs mer på sallyhansen.com, eller utforska hashtaggen #iHeartNailArt på Instagram och Twitter.

sponsrad av Sally Hansen