Conjunto con camisa blanca, suéter navideño de muñeco de nieve verde y rojo, jeans, Converse rojas, brazalete dorado, lápiz labial rojo y aretes de oro y aretes de diamantes.

Söta fula jultröjor

College mode

Det är den tiden på året – finalen är nästan över, vinteruppehållet kommer och det är självklart dags att förbereda sig för semestern i massor.

Vid denna tid på året kommer du troligen att bli inbjuden till en ful jultröja fest. Och om du aldrig har varit i någon av dessa är det trevligt att veta hur man klär sig för en.

De kläder du kommer att se på fula jultröjor är en skarp kontrast till de vanliga julfesten där alla bär eleganta och glamorösa utseende. Du kommer dock att se kläder nedan som kombinerar jultröjor med olika typer av stilar, så det finns något för alla. (Och för att blanda upp det lite finns det också en Hanukkah-tröja.) Vi gör det.

Klassisk college flicka

Outfit med snögubbe-tröja, smala jeans, ridskor, pärlörhängen och stickat pannband

Produkter: Tröja – Macy’s, Jeans – Old Navy, stövlar – Belk, Örhängen – Belk, Vävt huvudband – H&M

Den första kläderna innehåller många saker som du förmodligen redan har i din garderob. Dessa inkluderar skinny jeans, pärlörhängen och ridskor (college klassiker). Röd är en klassisk festfärg och snögubbar är symboliska för semestern, så den här lilla snögubbeträdet är perfekt. I kombination med smala jeans, ridstövlar och pärlörhängen är den här tröjan stjärnans outfit. Ett stickat pannband är en annan sak du förmodligen har i din garderob och det kommer att hålla huvudet varmt medan du lägger till en extra touch till din outfit.

Klassisk jul

Plusstorleksdräkt med grön pepparkaktröja, jeans, besatta stövlar och kvartshalsband

Produkter: Tröja – Target, Jeans – Old Navy, stövlar – Forever 21, Halsband – Kohl’s

Här är ett annat klassiskt jultröjautseende, dimensionerat speciellt för kvinnor i plusstorlek. För att uppnå detta, använd en rolig pepparkakatröja (hur söt är den här?) Med mörka tvättjeans. Forever 21: s prydda ankelstövlar av fuskmocka har en rolig detalj, men låt ändå den gröna tröjan vara mittpunkten i outfit. Ett blått kvartshalsband är enkelt och ger dimension.

Snygg julfest

Outfit med paljetter rentröja, konstpäls skater kjol, sammet klackar, svarta tights, drop örhängen, guld koppling och ring

Produkter: Tröja – Amazon, Kjol – Amazon, klackar – Lulus, strumpor – Kohl’s, Clutch – Amazon, Ring – Kohl’s, Örhängen – Amazon

Snygga julfester och fula jultröjor verkar inte gå ihop. Men du burk Bär en ful jultröja på en fest och ser fortfarande relativt elegant ut. Tröjan ovan är röd och har en paljetterad ren, vilket gör den mycket lämplig för en semesterkväll. Koppla ihop den med en konstgjord pälsskridskor och halvopaka tights. Sammet är ett tyg som ofta ses på julfest, särskilt på klänningar och kjolar, men varför inte prova sammetklackar? Det är ett unikt sätt att ha på sig det eleganta tyget under semestern.

Guld, rött och svart ger en elegant julfärgspalett, så lägg till några glittrande örhängen och para ihop dem med en ring, båda i guld. En glittrande guldkoppling kompletterar denna glamorösa ensemble.

Preppy Jolly Christmas

Outfit med vit skjorta, grön och röd snögubbejultröja, jeans, rött Converse, guldarmband, rött läppstift och guldörhängen och diamantörhängen.

Produkter: Skjorta – Express, Tröja – Target, Jeans – Target, Sneakers – Nike Converse, Armband – Nordstrom, Läppstift – Walmart, Örhängen – JCPenney

Jag älskar en festlig och preppy chic look av en jultröja över en knappad skjorta. Du har antagligen redan en vit knapp i din garderob, så stoppa den under den här snömantröjan för en söt fest. Lägg till skinny jeans och röda Converse sneakers. Dessa sneakers är festliga i färg och plockar upp en del av det röda i tröjan.

Röda läppar är ett fantastiskt skönhetsutseende för en julfest, särskilt en ful jultröja, medan ett guldarmband är enkelt nog att jultröjan är utgångspunkten för utseendet. Guldkulaörhängen och zirkoniumknopparna passar väldigt bra med klädseln, varför jag valde de två JCPenney-uppsättningarna för att inkludera, men du kan välja vilket par du vill ha. Du kan även matcha dem för att skapa ett unikt utseende.

Grunge-mas tröja

Grunge-inspirerad outfit med grinchtröja, rippade jeans, stridsstövlar och rutig halsduk

Produkter: Tröja – Forever 21, Jeans – Express, stövlar – Payless, Scarf – Kohl’s

Om du har en mer vågad stil är den här jumpern-uppsättningen något för dig. Det visar sig att en jultröja kan vara sassy och festlig samtidigt. Börja med en grinchtröja för en rolig upplevelse av söta jultröjor. Styva upp tröjan med rippade jeans och stridsstövlar. Lägg till en pläd filt halsduk för en touch av den smutsiga pläd som alla kantiga tjejer älskar.

Boho ho ho ho

Set med julpingvintröja, utsvängda jeans, taupe-tossor, lagerhalsband, ringset, stickat pannband och guldörhängen.

Produkter: Tröja – Kohl’s, Jeans – American Eagle, Stövlar – Kohl’s, Pannband – American Eagle, Örhängen – Amazon, Ringar – Free People, Layered Necklace – BaubleBar

Denna outfit är ett utmärkt sätt att få en jultröja att se boho-chic ut. Koppla ihop en tröja med pingvintema och utsvängda jeans. Lägg till högklackade fotkängor för att förlänga benen. Ett stickat pannband är bekvämt och håller huvudet varmt.

Guld är en av de mest eleganta julfärgerna och juvelerna speglar det. Guldkedja dinglar örhängen, en uppsättning ringar och ett lager mynt halsband som alla passar in i den bohemiska atmosfären.

En Ladylike jul

Outfit med röd rentröja, svart midikjol, glänsande höga klackar i guld, svart halsduk och pärlhalsband och örhängen.

Produkter: Tröja – Amazon, kjol – Gap, klackar – DSW, pärlörhängen – Kohl’s, pärlhalsband – Forever 21, pannband – Amazon

Här är en outfit som får en jultröja att se snygg och söt ut, perfekt om du har en feminin känsla för stil. Börja med en röd rentröja med en snöflinga i mitten och lägg till en svart veckad midikjol. Rött, guld och svart är en elegant, feminin färgkombination som skulle fungera för alla snygga tillfällen, så lägg till några glittrande guldpumpar.

En svart chiffonscarf skulle vara ett bra pannband, särskilt med en rosett högst upp. Pärlor är feminina och fungerar för alla tillfällen, så ett pärlhalsband och pärlörhängen lägger till klass i denna vintageinspirerade outfit.

Hip Hanukkah-tröja

Outfit med blå Hanukkah-tröja, stjärnbelagda solglasögon, Hanukkah-basebollkeps, smala jeans, vita sneakers och stjärnhänge-halsband

Produkter: Tröja – Target, Jeans – American Eagle, Sneakers – Old Navy, Halsband – Urban Outfitters, Solglasögon – Amazon, hatt – Zazzle

Även om detta är en artikel om fula jultröjor vet vi att jul inte är den enda semestern i stan. En Hanukkah-tröja är det perfekta alternativet till jultröjan om du firar ljusfestivalen men vill ha kul i den fula jultröjan.

Denna blå Hanukkah-tröja från Target har flip-paljetter så att du kan välja blått, gult eller båda för ljuslågorna. Blå och vitt är den ultimata färgpaletten för Hanukkah och det sportiga utseendet fortsätter att vara starkt, så lägg till blåa skinny jeans, vita sneakers och en basebollkeps som säger “Happy Hanukkah.”

Stjärnor är en symbol för Hanukkah, så lägg till ett stjärnhängehalsband. (Obs: Det här är femspetsiga stjärnor, inte Davidsstjärnan, bara för din information.) Stjärnlösa charm kommer också att ge känsla. Medan du kan bära stjärnformade solglasögon är stjärnformade solglasögon snygga och ser lika snygga ut.

Hjälper jag dig?

Tilltalar någon av dessa kläder dig? Skulle du bära dem? Hur skulle du utforma en ful jultröja? Hur gör du dem lämpliga för fester? Snälla berätta din åsikt i kommentarerna.