SOS: Mitt brödraskap tar över mitt liv!

SOS: Mitt brödraskap tar över mitt liv!

College mode

Du är mitt i höstterminen. Att lova dödar dig. Skolan dödar dig. Du känner att du drunknar i en miljon saker.

Alla sa att du skulle bli för involverad i din sällskap så att du kunde få nya vänner och lägga till ledarpositioner i ditt växande CV. Tyvärr känner du att du lever, andas, sover i din sällskap och i dina läroböcker, och du har aldrig tid att bara njuta av livet.

Oroa dig inte! Du är inte ensam i krisen i mitten av semestern. De flesta högskolestudenter, med grekiskt liv eller inte, känner så vid något tillfälle, inklusive mig själv.

Här är min topp 5 tips för att överleva sorority och skolöverbelastning:

1. Ge dig själv en timme “mig tid” varje dag

Om du anser att det är dags för mig att vara tränar, tittar på Netflix eller bara ligger i sängen och äter tårtaDet är viktigt att ta en paus från ditt hektiska liv. Vid någon tidpunkt kommer du att krascha och brinna om du inte slappnar av! Kom alltid ihåg att det bara är du och universitetet kommer vara överleva.

2. Kram ditt inre barn och ge dig själv en läggdags

Kommer du ihåg de nätter som dina föräldrar fick dig att lägga dig klockan 8.30? Ja, inte höjdpunkten för mig. Nu när han är en vuxen som bor ensam går han sällan till sängs vid en rimlig timme, särskilt med sororitetshändelser och sena studietider.

Jag rekommenderar att du ger dig själv en bestämd tid för att lägga dig så att din sömncykel återgår till normal. Försök att röra dig 8-10 timmars sömn varje natt i en vecka och se hur det känns.

3. Visa din kropp lite kärlek

College är en hektisk tid för oss alla och detta får oss ofta att glömma att behandla våra kroppar med den kärlek och omsorg den förtjänar. Oavsett om du går till gym i en timme om dagen och svettas eller kokar en näringsrik lunch fylld med protein och fiber, kommer din kropp att bli starkare och bättre bekämpa stress om du behandlar det rätt.

4. Hitta en hobby förutom din sällskap eller skola.

Även om du kanske känner dig alltför engagerad är det inte bara att integrera en hobby du brinner för i din vecka får dig att känna dig lyckligare, men det tar också bara bort dina tankar.

5. Ta dig tid för en veckokväll för flickor

Du behöver dina flickvänner. Du måste också gå ut med dina tjejer mer än en gång i månaden. Om flickor utekväll består av baka kakor och kläm in för ett marknadsföringstest eller gå till en bra restaurang, du kommer att känna dig mycket mer på toppen av ditt liv med dina tjejer vid din sida.

Hur hanterar du en halvkris?

Även om livet är kaotiskt och snabbt, måste du påminna dig själv om att du är fullt kapabel att hantera alla dina åtaganden medan du njuter av college och sorority-upplevelsen.

Om dessa tips inte hjälper dig att hantera stress, försök gå till en terapeut och prata om hur du mår! Ibland gör det skillnad att kunna prata med en professionell.

Kommentera nedan med dina tips för att överleva ditt sorority och college liv.