College Fashion

Sorority Rush-kläder för varje rekryteringsdag

College mode

Guild Rush Outfits för varje rekryteringsdag - Vad du ska ha på för Guild Rush

För ett tag sedan delade jag min ultimata guide för att gå med i en sällskap. Om du har bestämt dig för att sällskapslivet är något för dig är nästa steg att gå igenom anställning, även känd som “toppvecka.”

Guildrekrytering är en av de mest förvirrande händelserna i historien, särskilt när det gäller vad man ska ha på sig. Det finns knappast någon vägledning om klädkoden. Innan jag gick igenom det frågade jag förmodligen minst tio tjejer från olika sororiteter om vad som var “acceptabelt” att bära.

{RELATED POST: 17 Essential Sorority Rush Tracks Every Girl Needs For Recruitment}

För att undvika stress och förvirring ska jag analysera vad “varm” och vad är “inte” för varje Guild Rekryteringsdag, med en outfitidé för alla!

(För mer information om hur du hittar det perfekta utseendet, se till att också kolla in vår sorority frisyr guide. Och om du deltar i den virtuella sorority race snarare än personligen, här är vår guide om vad du ska ha på dig. för rekrytering av virtuella sororiteter.)

Läs vidare för några sällskapskläder kopiera dig själv:

Dag 1: Avslappnad men inte så avslappnad att det ser ut som att du precis gick upp ur sängen den fruktansvärda första anställningsdagen … även om du gjorde det.

Varje högskoles sororityrekrytering är annorlunda när det gäller vad man ska ha på sig den första dagen i bråttom.

Vissa skolor ger varje tjej en rekryteringströja som passar sina egna jeans, shorts, shorts eller kjolar. På min skola sa de att vi skulle använda en generisk ”casual” outfit… är inte särskilt bra.

Det slutade med att jag hade svartvita rutiga shorts och en tvådelad skjorta. Denna outfit hjälpte mig att sticka ut från mycket denim och mer denim och ännu mer denim.

Det bästa rådet jag kan ge dig är klä att sticka ut (på ett bra och relativt tamt sätt … inga banbrytande militärbyxor tack)! Denna sorority-outfit med en tvådelad uppsättning, crossbody-väska och casual espadrilles skulle fungera. Se bara till att ditt utseende inte är för avslöjande och att du ska vara bra att gå.

Dag 2: Fortfarande “avslappnad”, men tänk på “det tredje datumet som går till den nya typen av sushi-restaurangdräkt”

När du har passerat dag 1 ser du varför jag säger att du ska klä dig för att “sticka ut”. ALLA klär samma.

Vid dag 2 gick jag ut för att driva gränserna för sorority mode och Se super Mode. Hon hade en veckad vit culotte från Club Monaco med en ljusrosa skjorta från Urban Outfitters. Mina skor var Steve Madden gladiator sandaler.

Ovan är ett exempel på en perfekt dag 2 sorority-outfit som är mer nedtonad än vad jag hade på mig, men som ändå kommer att vända huvudet.

En bra tumregel är att behålla din outfit avslappnad, men söt nog att bära på en date. En romper är mindre förväntad än en klänning, medan coola smycken för tjejer visar din personlighet. Jag gick med ganska enkla sandaler i det här utseendet, men du kunde byta ut dem mot något mer vågat om du ville.

Dag 3: Ta med kilarna och de ömma fötterna

Två dagar mindre, det finns fler. Lyckligtvis är du nästan klar. Tyvärr kommer dina fötter att hata dig de närmaste dagarna.

Den tredje dagen är det jag vill kalla “affärsavslappnad,Åtminstone när det gäller slitage vid guildrekrytering. (Jag pratar om en formalitetsnivå när jag säger detta: uppenbarligen bär inte den här klädseln på praktikplats.)

Den här dagen drog jag ut mina BCBG-grå snakeskinnsstövlar (aka fotdödare) och parade ihop en rosa romper med dem.

Överdriv inte det den här dagen. Steg istället upp från dag 2, använd a uttalande bit på din klädsel (i klädseln ovan är uttalandebiten guldkedjekedjan) och planerar att bli snyggare imorgon.

Dag 3 är också dagen du börjar bär kilar och till och med avslappnade klackar (ledsna fötter!). Dessa ger en mer elegant atmosfär.

Dag 4: KLÄD INTE DIN SISTA ÅR PROMO KLÄNNING DENNA DAGEN!

Det är den sista och viktigaste dagen för rekrytering, för att inte tala om den finaste!

När de säger “Bär en blygsam cocktailklänning den här dagen” gör de det INTE Jag menar din festklänning. Så vackert som den paljetterade sjöjungfruklänningen kanske har sett ut i skolan, det är MYCKET överst för rekrytering.

Missförstå mig inte, du vill se bra ut och klä dig smart den här dagen. I uppsättningen ovan är den vita cocktailklänningen en perfekt kombination av stil och blygsamhet. Det avslöjar inte för mycket klyvning eller för mycket ben. Tänk dig att det här är din skolgång i en kyrka!

Som jag nämnde tidigare vill du alltid ha ett uttalande. Jag kombinerade ett djärvt halsband med geometriska örhängen för att uppmärksamma ansiktet. Låt aldrig en klänning ta bort din naturliga skönhet!

Vilken sorority-outfit är din favorit?

(För mer om guildrekrytering, kolla in vår guide till dos och don’ts av rekrytering och den ultimata guiden till rekrytering.)

Att välja de perfekta rekryteringsdräkterna är inte så svårt som det låter! Gå med dina instinkter och bära sorority outfits som gör att du känner dig trygg och vacker!

Kommentera nedan vilken outfit du är mest glada att utforma för rekrytering.

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2018; Det uppdaterades helt och förnyades 2019 med nya kläder och informationsuppsättningar.