College Fashion

Sommarspiktrenderna för 2019 som du kommer att se i alla influenser

College mode

Foto: @kyliejenner på Instagram

Det är officiellt sandalsäsong, vilket innebär att det är dags att börja förbättra vårt mani / pedi-spel! Utanför de mörka, neutrala färgerna som kommer med kallare väder och inuti med de ljusa, glada färgerna på sommaren.

Detta är han Dags att prova djärva färger och kreativa mönster!

{RELATED POST: Bästa nagelfärgstrender för 2020}

Om du är snubblad med en idé eller bara vill ändra den i sommar, här är sommar 2019 spiktrender att veta. Oavsett om du ska till en salong eller måla naglarna hemma, kommer dessa nageldesigner att göra dig tydligare!

Neon / Star Nails

Vi kan inte få nog av neontrend just nu! Neon går riktigt bra med en solbränna (förhoppningsvis falsk). Ger dig den perfekta sommartidens glöd! Stjärnor De är också väldigt fashionabla, inte bara den 4 juli utan under hela säsongen. De är stora, trassiga och roliga!

Men jag kommer att varna dig för att när du försöker stjärna naglar, kommer du att vilja ha dem varje gång du får dina naglar gjort.

Kylie Jenner avslutade båda trenderna nyligen med sina neonstjärnspikar. Han tillförde ännu mer känsla genom att använda negativt utrymme som bas istället för att använda en annan färg. Försök kamma dina naglar på det här sättet!

Kylies naglar var så söta att denna YouTuber ville replikera dem. Ovan är en handledning om hur du målar dina stjärnspik hemma.

Fruktiga naglar

Dessa naglar ser bra ut!

Sommaren är känd för att vara säsongen att sitta vid poolen (eller din föredragna vattengrupp), umgås med vänner och äta alla läckra frukter. Dessa naglar är dedikerade till just det!

Har du en favoritfrukt? Nu är det dags att forma dina naglar.

Vill du se några exempel på fruktiga naglar? Kolla in videon ovan för din nästa inspiration för fruktspikdesign!

Animal Print Nails

Det råder ingen tvekan om att djurtryck är på mode! Du hittar cheetah, leopard, orm och zebra utskrifter var som helst!

Kan du inte få nog? Du kommer aldrig att gå fel när du sätter ett djurtryck på dina naglar. För en extra touch, prova ett djurtryck i olika färger, som rosa eller blått.

Här är en enkel handledning för leopardspik. Testa och alla dina vänner kommer att be dig att göra dina naglar också!

Färgade naglar

Kan du inte välja en färg? Varför inte använda dem alla?

Det här är en av mina favoritstilar för att komma in för att göra mina naglar förstärker bara min obeslutsamhet! Så regnbågens naglar är min lösning.

Rainbow är verkligen raseri just nu också, så det här är en fantastisk twist. Med det här spikutseendet kan du skapa en kombination av nyanser, till exempel att varje finger har olika blå nyanser, en blandning av pastellfärger, neoner eller primära färger. Lita på mig, den här får garanterat komplimanger!

Jag vill höra från dig!

Hur tycker du om att måla naglarna normalt? Har du provat en av dessa stilar? Vad är din favorit? Lämna en kommentar nedan!