cerca de vestido de cambio de pelo largo

Sommardagar: vad man ska ha på sig i helgen

College mode

Det är äntligen sommar! Nu när finalen är över och skolan är över är det dags att koppla av och njuta av solen.

Sommaren verkar alltid gå mycket snabbt, så gör det mesta av vädret och planera några roliga helgaktiviteter med dina vänner och familj, eller gå på några solo-äventyr. (Se CF: s sommarönskelista för idéer.)

Här har jag föreslagit outfitidéer för tre klassiska sommaraktiviteter: strand / pool-fester, grill på bakgården och utomhusmarknader. Bläddra ner för att se varje aspekt:

Vad ska man ha på sig …

En strand / pool fest

vad man ska ta med till stranden

Produktinformation: tank, shorts, bikini, flip flops, väska, solskyddsmedel, läppbalsam, hatt, solglasögon

När det gäller stranden behöver du bara en baddräkt, en handduk och lite solskydd, så se till att du har hittat en riktigt enastående kostym. (Ja, det är en total smärta att handla baddräkter, men det är värt att ta sig tid att hitta en outfit som får dig att känna dig helt säker!) Ha kul med dina tillbehör – En snygg väska och tecknade flip flops kommer säkert att lysa upp din dag.

En diskett hatt och klassiska resenärer är snygga och skyddande. Jag vet att jag låter som din mamma just nu, men se till att du har tillräckligt med SPF! Jag älskar spray solskyddsmedel eftersom det förhindrar klibbiga händer, och det finns så många SPF läppbalsam tillgängliga att det verkligen inte finns någon ursäkt för att inte ta en.

En grill på bakgården

vad man ska ta med för en grill

Produktinformation: jacka, klänning, skor, hårband, örhängen, solglasögon, väska

Är du på väg till en väns hus för att tända grillen? Se till att du bär kläder som inte lätt absorberar lukten av rök och / eller som kan tvättas i maskin. T-shirtklänningar är väldigt bekväma och gör dubbla plikter genom att gömma ditt barns mat efter att du har gorged dig för många hamburgare. (Bär några träningsshorts under för att undvika att blända någon om du äter picknickstil.)

Eftersom du behöver båda händerna för att äta det mesta av din mat, välj en axelväska som håller händerna fria. Gnistrande pannband kommer att förhindra en blåsig dag, någon form av ketchup-hårsituation (kan du säga att jag är en stökig ätare?)

En utomhusmarknad

vad man ska ta med till en utomhusmarknad

Produktinformation: Topp, joggare, sandaler, hinkväska, tyg, ringar

Mitt personliga sommarparadis är SoWa Outdoor Market i Boston, som inkluderar en food truck festival, hantverksmässa och vintagemarknad. Kolla online om det finns matfestivaler, gatumässor eller bondemarknader nära dig!

Jag köpte nyligen ett par Aritzia joggbyxor och jag är besatt av hur otroligt bekväma de är. I kombination med en randig topp och kilsandaler är de det perfekta valet för en promenad utanför. Om du är på väg till en bondemarknad, var noga med att ta med en återanvändbar tote för att bära alla dina färskvaruköp.

Att du trodde?

Skulle du ha på dig dessa kläder? Vad är din favorit? Vad är några av dina favorit saker att göra på sommaren? Låt mig veta genom att lämna en kommentar!