estadisticas web Skip to content

Snart kommer alla falska ögonfransar från Sephora att vara grymma

Snart kommer alla Sephoras falska ögonfransar att vara grymma

De som bär lösa ögonfransar vet regelbundet att inte alla är grymma. Ibland är det till och med svårt att identifiera vilka som är syntetiska och vilka som är gjorda av minkpäls. Det blir lättare. Sephora kommer att förbjuda minkfransar i framtiden och kommer bara att sälja fransar av päls när alla minkfransar är slut i lager. Detta kommer efter att en PETA-kampanj visade misshandel av burdjur på pälsgårdar.

“Efter en PETA-kampanj och e-post från mer än 280 000 berörda kunder, har Sephora bekräftat att man har förbjudit minkpälsfransar och bara kommer att köpa syntetiska pälsar eller fuskpälsfransar i framtiden”, säger ett uttalande från PETA. “Minkpäls kommer i allmänhet från pälsfarmar, där stressade minkar frenetiskt går och tumlar i trånga trådburar och många försvinner från infektioner eller trasiga eller missbildade lemmar.”

För honom Självständigbekräftade en representant för Sephora nyheten. ”På Sephora har vi alltid varit engagerade i att upprätthålla de högsta standarderna för skönhet, och vi tar vårt ansvar för att kommunicera öppet och ärligt med våra kunder om de produkter vi tar på allvar,” står det i uttalandet. ”Som vi delar med PETA hade vi tidigare i år redan beslutat att börja fasa ut minkprodukter från vårt sortiment 2020. Vi har bara erbjudit produkter som våra kunder kan lita på och vi står bakom de människor och partners som har gjort Sephora upplever vad det är idag.

abh norvina fransar

Bild: Anastasia Beverly Hills.

Lyckligtvis är några av de bästa fransarna där ute gjorda av syntetisk päls. Tarte, Urban Decay och Anastasia Beverly Hills säljer vegan- och grymhetsfria fransar som ser lika bra ut som mink. Och de skadar inga djur i processen. Ja, vi gav dig bara en annan anledning att tävla med Sephora.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev