Zapatos 26 de julio de 2019 Es posible que no sepas su nombre, pero verás estas sandalias en todos los parques de Londres Alexa Chung también es fanática.

Skor 26 juli 2019 Du kanske inte vet hennes namn, men du kommer att se dessa sandaler i varje park i London Alexa Chung är också ett fan.

Skor 26 juli 2019 Du kanske inte vet hennes namn, men du kommer att se dessa sandaler i varje park i London Alexa Chung är också ett fan.

När det gäller sandaler kan vi alla upptäcka ett par Birkenstocks eller Havaianas från en mil bort, men det finns ett annat märke som förmodligen är lika produktivt, även om du kanske inte vet namnet på dem. Förra sommaren var en av de mest populära sandalerna i London från det Missouri-baserade varumärket Salt Water, och det verkar som om de visar sig vara samma efterfrågan för 2019.

Lädersandaler finns i flera färger, har en robust fotledsrem och har sex remmar över tårna. Inte bara är de praktiska, men de har också en fast mode av mode – som Alexa Chung, Sarah Jessica Parker och Laura Jackson är fans av Salt Water. Sandaler kan vara en relativt ny import till våra stränder, efter att ha lanserats i Storbritannien 2011, men skapades ursprungligen för att bekämpa läderbristen i USA under andra världskriget.

Nu när du vet hur saltvattensandaler ser ut, garanterar vi att du kommer att se dem varje gång du lämnar huset, liksom på ditt Instagram-konto. Fortsätt rulla för att se påverkare ha på sig, och köp sedan vår upplaga av de bästa saltvattensandalerna.