Zapatos 13 de febrero de 2018 Louboutin a Blahnik: 10 diseñadores de zapatos con los que debes confiar en la memoria Tienen suela.

Skor 13 februari 2018 Louboutin a Blahnik: 10 skodesigners du borde lita på i minnet De har en sula.

Skor 13 februari 2018 Louboutin a Blahnik: 10 skodesigners du borde lita på i minnet De har en sula.

Det finns modemärken som designar skor, och sedan finns det skodesignerna, de senare är de dedikerade människorna som fokuserar på inget annat än att göra vackra saker för våra fötter. Medan jag ofta blir lyrisk om fördelarna med Miu Mius och Pradas som görs i Italien (bara ett av mina favoritskoämnen), finns det alltid något att säga för någon som bestämmer sig för att slå in som snickare och sladdare ensam. Oavsett om det är en skokännare som inser ett gap på marknaden som måste fyllas med något speciellt eller en outtröttlig soldat som spenderar årtionden på att göra det bästa paret svart löpning, vi hälsar var och en av dem. .

Dessa dagar finns det otaliga varumärken för startskor (några av mina nya favoriter inkluderar Neous, Dorateymur och Aeyde), men några av de mer etablerade namnen tappar aldrig popularitet. Ta den långvariga effekten av Christian Louboutin röda sulor eller den klassiska skönheten i ett par Manolo Blahnik undercuts. Läs vidare för att se de 10 bästa skodesignerna i världen idag.