Maquillaje de regreso a la escuela

Skönhetsvideohandledning: Tillbaka till skolmakeup

College mode

Okej, jag vill börja med att säga att jag svär att jag inte är en talesman för Wet n Wild, jag gillar bara deras produkter! På morgonen när jag gör mig redo för skolan vill jag verkligen inte leta efter alla mina produkter, så när jag har allt i ett gör det saker mycket lättare. Wet n Wild Color Icon-paletter är perfekta för college-flickor av fyra skäl:

  • Extrem pigmentering
  • Blandar lätt
  • Levereras med 6 kompletterande färger
  • Billig

Jag använde en av hans paletter för att skapa en lätt tillbaka till skolan makeup look (även lämpligt för arbete):

Tillbaka till skolans makeup

Hur man får utseendet:

Produkter som används:

Tips för att förbereda dig snabbare på morgonen:

  • Tvätta smink kvällen innan: Jag vet att det verkar som en bra idé att ta bort smink, men en del av oss är skyldiga att låta vår smink tillbringa natten med oss.
  • Försök att ta bort steg genom att slå samman steg: Om du kan döda två fåglar i en sten, gör det. Till exempel: blanda din foundation (om det behövs) med din ansiktsfuktighetskräm och applicera som en.
  • Välj din outfit i förväg: Det kan vara bra att hålla sig vaken i ytterligare 15 minuter för att välja en outfit; På det sättet kan du sova lite mer eller använda din tid på att göra något annat.

Tankar

Gillade du utseendet? Vad är några av de saker du gör för att spara tid när du förbereder dig på morgonen? Vad är din sminkrutin på morgonen? Låt mig veta vad du tycker!

Ursprungligen publicerad den 30 augusti 2011

Läsarinteraktioner