Look de maquillaje para salir

Skönhetsvideohandledning: Makeuphandledning och bonus för att komma ut!

College mode

Trevlig garderob? Kontrollera. Vackert hår? Kontrollera. Vad sägs nu om ansiktet? Låt oss vara ärliga, en av de bästa delarna av dejting är … gör dig redo. Ingenting är mer givande än kunskap du är söt. Det perfekta utseendet är ett rökigt öga i Kardashian-stil, rosiga läppar och varma kinder. Så här får du en titt som säger “Jag är redo att festa” …

Makeup ser ut att gå ut

Hur man får utseendet:

Produkter som används:

Tips för att uppnå felfria rökiga ögon:

Rökiga ögon kan vara lite knepiga. Om du inte är försiktig med din mörka ögonskugga kan du få ett pandainspirerat utseende, som inte är söt för någon … utom en panda. Här är mina bästa tips för felfria rökiga ögon:

  • Mitt bästa råd, som jag pratar om i videon, är att blanda den mattbruna skuggan på pannbenet för att skapa en övergång; detta kan användas med några Rökig ögonfärg för ett perfekt utseende.
  • Om du är blek, välj en ljusare brun nyans snarare än en brunsvart färg.
  • Om du har väldigt små ögon eller ögon nära varandra, använd inte en svart kant. Öppna dem med en ljusare färg på dina inre hörn.
  • Blanda, blanda, blanda! Detta är nyckeln.
  • Lägg till en insinuation färg på resten av ditt ansikte för att undvika att bleka ut, men lägg inte till ljusröda läppar eller clownrodnad när du bär ett rökigt öga.

Ytterligare handledning!

Några av er kommenterade och frågade hur jag gjorde den lila ögonmakeupen i min Eyeliner 101-handledning, så jag tänkte att jag skulle göra en snabb video för att visa dig hur! Det är ett riktigt roligt utseende som också skulle vara perfekt för en utekväll.

Produkter som används:

Som jag säger i videon behöver du inte använda exakt de produkter som jag använde. Även om produkterna jag använde i videon “se upp” är billiga, vet jag att många av de produkter som används för detta ögonskuggutseende är dyra. Så gärna ersätta andra nyanser.

Dina tankar?

Gillar du det här utseendet? Vilka är några av dina favoritpartytillbehör? Vilka andra utseende vill du se? Låt mig veta genom att lämna en kommentar!

Ursprungligen publicerad den 2 augusti 2011

Läsarinteraktioner