College Fashion

Skönhetsinspiration: HBO: s Boardwalk Empire

College mode

Om du inte har bott under en sten har du förmodligen hört surret om HBO: s hetaste nya show: Boardwalk Empire.

Baserat på en utmärkt bok av Terry Johnson handlar den här showen om gangsters sensuella liv i förbudsåldern. Showen fick mycket surr före premiären den 19 september, med kreativa insatser från Martin Scorcese, hur kunde det inte vara? Men vad är så fantastiskt med den här showen?

För att föreställa dig elegansen i denna nya show måste du förstå det är inställd i en period då allt är nytt och allt är möjligt. Kvinnor har röst och ungdomar regerar. Och under den här tiden finns det ingen plats så spännande som Atlantic City, som fungerar som våra huvudpersoners lekplats. På 1920-talet, när kvinnligheten blomstrar, kan du satsa på att skönhetsstandarder närmar sig en helt ny nivå.

Nu när du känner till showens sammanhang, låt oss gå ner till den verkliga frågan: Hur kan du föra in det charmiga primetime-utseendet som visas på Boardwalk Empire i ditt liv?

Boardwalk Empire Inspired Beauty Look

1920-talets smink

Skönhet på 1920-talet handlade om att skildra kvinnans aspekter som omfamnade självständighet och mod. Även om makeupmarknaden verkligen gjorde sitt första framträdande, arbetade kvinnor med det de hade!

Nyckelelementen i 1920-talets skönhet var röda läppar Y dramatisk kohl eyeliner. När det gäller hår användes det i korta bobbar, vilket representerar att en tjej kan ha mycket roligt utan att se traditionellt feminin ut. Utseendet ovan exemplifierar dessa skönhetsidealer, men är fortfarande trendigt nog att användas idag. Vill du lära dig hur du får utseendet själv? Fortsätt läsa!

Produkter du behöver för ett skönhetsutseende på Boardwalk Empire:

Produkter som hjälper dig att få ditt 20-talssmink utseende: läppglans, grå ögonskugga, bobby pins, eyeliner och concealer

Hårnålar, ögonskugga, läppglans, eyeliner, concealer

Instruktioner:

ett. Bli inspirerad av Boardwalk Empires korta lockiga utseende för ditt hår och gör dem lite mer lämpliga för din dagliga livsstil. Om du inte har naturligt lockigt hår, använd ett litet locktång för att få lockar. Använd sedan bobby-stift som matchar din hårfärg, helt enkelt stift krullarna som ramar in ditt ansikte och skapar en söt och romantisk look.

två. För den perfekta pucken hade kvinnor på 1920-talet välvda läppar i de djupaste röda färgerna. Men för att göra utseendet lite mer 2010, applicera en pigmenterad hallon läppglans. För extra kredit, använd lite concealer på toppen av din läpp för att göra den naturliga M-formen som din överläpp skapar lite mer uttalad.

3. Sist men aldrig minst tyckte flickorna på 1920-talet att deras ögon var oemotståndliga och omöjliga att ignorera. Även om de var helt lagrade över kohl (tänk Taylor Momsen), för att få det att se lite mindre överst, applicera en fin grå ögonskugga på locken och blanda uppåt. Följ sedan upp med en tunn linje svart eyeliner på ögonens inre kant. På detta sätt kommer ögonfransslag att vara attraktivt, inte alarmerande.

Vad tycker du?

Så efter att ha läst alla ovanstående är här dina läxor: prova en 1920-inspirerad stil och Låt mig veta om det hårda flapp-utseendet är något du skulle vilja ha med i din skönhetsrutin!

Ytterligare kredit? Ställ in Boardwalk Empire – Airs på HBO varje söndag klockan 9:00 och Berätta för mig i en kommentar nedan vilka delar av denna sassy nya show du tycker är mest spännande!