estadisticas web Skip to content

Skönhetshandledning: Modern Cinderella Makeup Look

College mode

Cinderella Inspired Makeup

Den senaste anpassningen av Askungen Det släpptes nyligen i teatrar, och för att fira släppet släppte MAC en ny skönhetssamling inspirerad av filmen.

Även om jag inte köpte några av föremålen i kollektionen (för att vara ärlig så fängslade ingenting mig), blev jag inspirerad av produkterna och färgerna. På grund av detta bestämde jag mig för att skapa en makeup look inspirerad av kvinnan i centrum för allt, Askungen.

Jag ville dock göra en uppdaterad look, för tyvärr har vi inte snygga bollar (om du inte räknar med prom) att delta. Istället detta Cinderella inspirerade modern smink det skulle se vackert ut för en date natt eller elegant tillfälle.

Vad du kommer att behöva:

För den här stilen använder jag huvudsakligen två paletter. En palett är dock full av neutrala, så alla taupe (jag använder Makeup Geek “Barcelona Beach”) och varm mörkbrun (MUG “Cocoa Bear”) kommer att göra.

Jag kommer också att använda tre nyanser från paletten Balm Shady Lady Vol 1, som tyvärr verkar vara inaktuell. (Även om Hautelook ibland har theBalm-produkterna till salu, så kanske du fortfarande kan köpa dem.) Oroa dig inte, jag ger bluffar nedan!

På vilket sätt:

Cinderella makeup steg 1

Steg 1

För att din smink ska se bra ut hela natten, börja med ett förberett lock.

Cinderella makeup tutorial

Steg 2

Applicera sedan din mullvadskugga i vecket. Se till att blanda det väl.

Steg 3

Placera din basskugga på locket. Se till att du stannar innan du får färgen på ditt veck.

Detta är “Easy Wheezie” -skuggan från Balms palett, men det närmaste alternativet jag kunde hitta var L’Oreal Infallible Eyeshadow i “Infinite Skies.” Ett annat alternativ är Inglot Eyeshadow på nr. 68. Jag äger inte L’Oreal-nyansen, men från online-prickar drar den mer blått, snarare än en blå / lila blandning som den jag använder.

Ashen ögonskugga

Här är ytterligare ett foto av basögonskuggan, så att du kan se att jag stannade strax under mitt veck.

Efter att ha applicerat färgen suddade jag in den i vecket. På det sättet finns det ingen hård linje där de två skuggorna möts; istället är de det blandas försiktigt.

Cinderella skönhet look

Steg 4

Sedan lade jag till en mörkare brun ögonskugga i min veck för att göra det mörkare och ge lite värme för att motverka kylan i basfärgen och fodret.

För eyeliner använde jag “Risque Renee” från theBalm, men ett bra alternativ skulle vara Inglot # 428. Jag dämpade lätt en vinklad borste och doppade den sedan i ögonskuggan. För att göra det mörkare smutsade jag borsten i en svart eyeliner och skapade sedan en vinge.

När det kommer till bevingad eyelinerJag rekommenderar att borstens spets pekar mot ögat så att du kan använda den skapa en exakt linje. I grund och botten “swattade” jag eyeliner över den första halvan av ögat för att skapa en tunn linje och drog sedan ut den. Det tog lite tid att skapa den här linjen, så känn inte att du måste rusa igenom den.

Cinderella ögonmakeup

Steg 5

Avsluta detta vackra utseende genom att applicera din favoritmascara. Jag blandade foundation och liner nyans för att lätt skissera mina nedre fransarna. Jag bestämde mig för att inte bli för tung eftersom jag inte ville bli distraherad från den färgglada ögonskuggan.

Det färdiga utseendet:

modern cinderella makeup

Här är det sista utseendet! För läpparna rekommenderar jag att du använder en neutral / mjukrosa färgeftersom basögonskuggan har en blå underton. Jag hade också ett huvudband för att göra det lite snyggare och mer Cinderella-stil.

Tips och tricks för att återskapa detta utseende:

  • Justera färgen efter din hudton. Lättare hudtoner kan gå för en himmelblå (som Cinderellas klänning), medan mörkare hudtoner kan gå för en mörkare lila-baserad ögonskugga. Det här är en modern version, så känn inte att du måste hålla fast vid den ursprungliga färgpaletten om den inte fungerar med din färg.
  • ha på sig lösögonfransar för att utöka denna look för kvällen. Det är ett utmärkt sätt att öka intensiteten i dina ögon utan att titta över toppen.
  • Om du vill hitta en mer framgångsrik bluff, då blanda dina ögonskuggor. Du kan börja med ett silver eller ljusblått och sedan lägga till lite lavendel / ljuslila till mixen. Blanda i ögonskuggorna tills du har önskad färg och underton. Kallare nyanser skulle fungera bra med blått, medan varmare nyanser fungerar bra med en lila underton.

Dina tankar?

Låt mig veta om du ska återskapa det här utseendet! Vill du se andra Disney-prinsessor med en modern makeover? Om så är fallet, vem skulle du vilja se? Om inte, vänligen lämna dina andra önskemål nedan!