Piel perfecta

Skönhetshandledning: hur man skapar ett felfritt ansikte

College mode

Perfekt hud

Bildens författare

Jag älskar ett felfritt ansikte: Jag vet inte om dig, men jag känner mig alltid så bra när jag vet att min smink är Perfekt. Nu när jag säger felfritt, jag inte Det betyder felfri kuslig porslindocka, men mer av en glödande, glödande hud som inte har några fläckar.

Jag vet, jag vet att den här rutinen kan verka mycket för varje dag, men varför inte försöka se bäst ut hela tiden? Även om du inte är den mest skickliga sminkflickan och vill sova om några minuter kan du fortfarande använda den här rutinen när du går ut på natten. Observera att detta är rutinen som MIG, personligen är kärlek inte det enda sättet att göra saker på! Ta ett mellanmål och gör dig redo för det här kommer att bli långt.

Video: Hur man skapar ett felfritt ansikte

Grunderna för hudvård:

Din smink är bara hälften av ekvationen när det gäller att skapa ett felfritt ansikte. Den första och viktigaste halvan är du hudvård. Även den dyraste sminken behöver en smidig, hälsosam duk att hålla fast vid. är inte en hudläkare, så jag ger inga råd om hudvård, men jag kan berätta vad jag personligen gillar att bära.

Jag älskar att bära en daglig ansiktssköljning som bekämpar akne samtidigt som det förhindrar det. Min favorit är Noxzema Clean Blemish Control Daily Scrub. Det gör verkligen underverk – jag har märkt en fullständig förändring i utseendet på min hud sedan jag började använda den. Efter att ha använt ansiktsvattnet gillar jag att applicera toner för att hjälpa till att döda kvarvarande bakterier och få mitt ansikte att känna sig fräschare och renare. Slutligen ansöker jag återfuktande.

Återfuktande:

Återfuktande

Detta är förmodligen den viktigaste delen av hela rutinen! Din hud behov hydrering för att se bäst ut. För det här steget älskar jag Cetaphil Daily Moisturizer. Jag har använt en hel del fuktighetsgivare och Cetaphil är överlägset min favorit. Jag har kombinationshud med torr haka, normala kinder och en oljig t-zon. Det behöver inte sägas att jag har svårt att hitta produkter som fungerar för alla mina områden.

Tips för att köpa fuktighetskräm:

  • Leta efter orden “oljefri” på förpackningen om du har fet hud.
  • För torr hud, prova en tjockare, oljebaserad formel – Cetaphil fuktighetskräm är bra.
  • Försök hitta en formel som innehåller SPF under dagen.

Första ansiktsbehandling:

Primer

Först är en annan ytterst viktig produkt! Ansiktet måste förberedas för foundation, pulver etc. att se bäst ut hela dagen. Grunden minskar också glans och hjälper till att skapa en smidig duk för din makeup.

Min favoritgrunder är L’Oreal Studio Secrets Magic Perfecting Base eftersom den är lätt, fluffig och håller länge i ansiktet. Det är också väldigt tydligt. Många produkter hävdar att de är genomskinliga men lämnar en grå rest. Eftersom produkterna fungerar annorlunda för olika människor, föreslår jag att du provar några olika primers för att se vilken som fungerar bäst för dig.

Fundament:

fundament

Uppenbarligen är grunden grunden för hela denna handledning. Det kan vara svårt att hitta en foundation som fungerar för dig eftersom allas hudtyp / ton är så annorlunda. Så jag föreslår att gå till ett varuhus och prova några nyanser på din hud och också prova olika formler för att se hur din hud reagerar.

Nu vet jag mycket av människor har problem med att bryta MAC-baser, men MAC: s Pro Longwear Foundation är faktiskt min favorit! Det är överföringsbeständigt och ger mig en felfri finish utan att se för klibbig eller falsk ut. Med detta sagt kanske det inte fungerar lika bra för dig, så prova, men var inte rädd för att fortsätta leta.

Tips för att hitta den perfekta grunden:

  • Testa, testa, testa! Du vill prova så många nyanser och formler som möjligt. Ja, det här är en process, men det är värt extra ansträngning.
  • Det här är INTE tiden för att vara billig. Ja, du kan hitta fantastiska apoteksbaser, men begränsa dig inte till just dessa val.
  • Var noga med att vara uppmärksam på undertonerna i basen – vissa baser är gula, medan andra är mer rosa eller persika. Du måste hitta en som fungerar med hudens naturliga undertoner.

Concealer:

Concealer

Åh, hur ynkligt det är behöver concealer! Ja, varje morgon vaknar jag och även om jag inte har smink, skall sätt på concealer. Jag tror att det kan vara möjligt för medvetna om mina mörka ringar, men de stör mig och jag gillar att täcka över dem!

Det jag gillar bäst för att täcka över mörka ringar är faktiskt en kombination av två produkter: Maybelline Color Corrector in Yellow och MAC Studio Finish Concealer. Färgkorrigeraren förlänger området så att när jag applicerar concealern, dyker den djupa färgen inte igenom i slutet av min dag.

Precis som foundation finns concealer i många formler och handlar om hitta den som är bäst för dig:

  • Om du har rodnad som måste täckas eller fläckar, prova en grön concealer.
  • Behöver du bara lite täckning men vill inte se kakig ut? Prova en tunnare concealer.

Efterbehandlingspulver:

Damm

Efter att ha applicerat foundation och concealer måste du ställa in allt så att det inte rör sig. Det är där damm kommer in!

När det gäller specifika produkter har jag nyligen bytt från MAC Mineralize Skinfinish Natural till Benefits “Hello Flawless” Powder och jag kärlek det där! Det är lite lösare, så du kan ställa in concealern mycket bättre. Se till att du väljer ett pulver som är lätt och luftigt och som inte väger ditt ansikte.

Blush, bronzer, highlighter:

bronzer rodnad

Jag älskar dessa tre produkter! Jag känner att de “avslutar” ansiktet. Jag hatar när jag får ett endimensionellt ansikte efter att ha applicerat foundation, det ser väldigt maskt ut och lite läskigt. Rodna, bronzer Y överstrykningspenna Det hjälper till att skapa ett tredimensionellt ansikte och får dig att se strålande ut!

Jag älskar att ha den “dagliga” uppsättningen av dessa produkter, mina favoriter är Milanis Tanastic Bronzer, NARS Albatross Highlighter och Coastal Scents 10-Tray Blush Palette. Jag älskar rodnadspaletten eftersom det låter dig prova olika nyanser till ett lågt pris.

Tankar

Testade du självstudien? Om så är fallet, hur gick det? Vilka är några av dina favorit ansiktsprodukter? Vad är din morgonbasrutin? Berätta vad du tycker med en kommentar!