Piel 9 de abril de 2020 Esta es la única gama de productos para el cuidado de la piel antienvejecimiento que las celebridades juran que es un clásico de culto.

Skin 9 april 2020 Detta är det enda utbudet av hudvårdsprodukter mot åldrande som kändisar svär vid är en kultklassiker.

Skin 9 april 2020 Detta är det enda utbudet av hudvårdsprodukter mot åldrande som kändisar svär vid är en kultklassiker.

Det finns väldigt få hudvårdsmärken som jag skulle säga är allmänt älskade. Visst, det kan finnas ett särskilt namn som dyker upp om och om igen, glider in och ut ur popularitet när nya produktlanseringar kommer och går, men för att ett varumärke ska ha ett rykte som vägrar att misslyckas oavsett vad? Praktiskt taget oerhört. Det finns dock ett undantag. Under hela min tid i skönhetsindustrin kan jag inte komma ihåg ett enda negativt ord om Elemis.

Ansvarig för att producera spa-liknande hudvårdsprodukter som förkämpar naturliga ingredienser blandat med högteknologisk vetenskap, är Elemis det främsta anti-aging hudvårdsmärket i Storbritannien av en bra anledning. Det beror främst på att deras Pro-Collagen-sortiment är otroligt bra. Elemis Pro-Collagen-kollektionen älskas av kändisar, skönhetsredaktörer och nästan vem som helst som har provat det, för att fylla, jämna ut och minska utseendet på fina linjer och rynkor med kraftfulla marina och växtbaserade ingredienser.